Charlie Kaufman, oscarový režisér, predstaví špičkovú kameru nových modelov Samsung Galaxy

Slávny režisér Charlie Kaufman predstaví špičkovú kameru nových modelov Galaxy

Spoločnosť Samsung Electronics dnes ohlásila partnerstvo s oscarovým scenáristom a režisérom. Charlie Kaufman v rámci novej kampane predstavuje vynikajúce vlastnosti fotoaparátov a kamier nových telefónov Galaxy, vďaka ktorým môže filmy v skvelej kvalite natáčať ktokoľvek

Charlie Kaufman, známy po celom svete najmä vďaka filmom ako Večný svit nepoškvrnenej mysle alebo Synekdocha, New York, nedávno natočil krátku artovú snímku Jackals and Fireflies (Šakali a svetlušky) výhradne telefónom Galaxy S22 Ultra. Základom snímky, v ktorej na prvý pohľad zaujme skvelý obraz s kresbou bohatou na detaily, je báseň autorky a predstaviteľky hlavnej úlohy Evy H.D. Scenárista a režisér film poňal ako svojrázne milostné vyznanie svojmu obľúbenému New Yorku.

Vďaka špičkovej práci Galaxy S22 Ultra v slabom svetle mohol renomovaný kameraman Chayse Irvin snímať v plnej kráse nočné zábery ikonických newyorských scén, takže divák má dojem, ako by mestom prechádzal a prezeral si ho na vlastné oči. Podľa Kaufmana je telefón Galaxy „veľmi účinným filmárskym nástrojom“ a s výsledkom je mimoriadne spokojný: „Ten film je jednoducho krásny.“


Tu môžeš sledovať Samsung Galaxy Unpacked 2023


Partnerstvo Samsungu s Kaufmanom vzniklo v rámci projektu Filmed #withGalaxy, v ktorom známi režiséri predvádzajú výsledky svojej práce s telefónmi radu Galaxy S. V októbri 2021 tak oceňovaný britský tvorca Joe Wright natočil modelom Galaxy S21 Ultra s jeho 13 mm ultraširokým objektívom krátky film Princess and Peppernose . V novembri 2021 ho nasledoval opäť s Galaxy Ultra S21 nádejný čínsky režisér Ša-muo s atraktívnou snímkou Kids of Paradise.

Kde sa budú dať vidieť Šakali a svetlušky

Kaufmanov film Jackals and Fireflies sa prvýkrát predstaví 1. februára v sále Galaxy Experience Space na akcii Galaxy Unpacked v San Franciscu. Neskôr režisér uvedie snímku aj v New Yorku.

Na akcii Galaxy Unpacked Samsung predstaví ďalšie prednosti nových modelov Galaxy. Medzi tie najväčšie, samozrejme, patria inovácie v oblasti fotografovania a natáčania.

Zdroj: TS


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár