Vivo má valentínske zľavy na telefóny

Vivo má valentínske zľavy na telefóny

Spoločnosť vivo, popredný globálny výrobca smartfónov, prichádza pri príležitosti blížiaceho sa Valentína s výhodnými zľavami na nákup obľúbených modelov smartfónov

Ponuka platí do 26. februára 2023 u vybraných maloobchodných predajcov. Dvojicu obľúbených modelov vivo X80 Lite a vivo Y76 za zvýhodnené ceny nájdete aj v ponuke operátora O2.

Model smartfónu Odporúčaná maloobchodná cena (EUR) Zvýhodnená valentínska cena (EUR)
X80 Lite € 449 € 399
X80 Pro € 1099 € 999
Y76 € 299 € 279
Y33s 128 GB € 239 € 229
V21 € 399  € 329

Model X80 Lite 5G nadväzuje na úspechy vlajkovej lode X80 Pro a prináša pokročilé foto funkcie v elegantnom dizajnovom balení. Vďaka kombinácii 64 MP zadného a 50 MP predného fotoaparátu s algoritmom umelej inteligencie zachytíte dokonale ostré a jasné zábery v akýchkoľvek svetelných podmienkach.


Prečítaj si tiež: Čoskoro vraj budeš môcť hovoriť so svojou mŕtvou matkou. Digitálna nesmrteľnosť sa blíži vďaka ChatGPT


Fanúšikovia nakrúcania vlogov ocenia možnosť natáčania v 4K kvalite, na cestách zase poteší 44W rýchle nabíjanie FlashCharge. Okrem obligátnej čiernej verzie je k dispozícii aj neprehliadnuteľný variant Sunrise Gold, ktorý dokáže meniť farbu na slnku.

Samozrejmosťou je 5G konektivita, o dostatok priestoru a rýchle reakcie sa stará 256 GB vnútorná pamäť v kombinácii s 8 GB operačnej pamäte RAM.

Zdroj: TS


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár