HONOR X8a prináša zdokonalený fotoaparát aj displej, slúchadlá zadarmo a dobrú cenu

HONOR X8a prináša zdokonalený fotoaparát aj displej, slúchadlá zadarmo a dobrú cenu

HONOR dnes uviedol na slovenský trh model HONOR X8a, najnovší prírastok do radu smartfónov HONOR X Series. Ide o cenovo dostupné, ľahké, všestranné a spoľahlivé zariadenie v atraktívnom tenkom dizajne, s veľkým 6,7 palcovým displejom a systémom troch fotoaparátov s rozlíšením až 100 megapixelov

Model HONOR X8a je k dispozícii za priaznivú cenu od 279€, navyše s bezdrôtovými slúchadlami HONOR CHOICE X3 zadarmo ako darček.

Štýlový dizajn

Tenký a ľahký HONOR X8a, ktorý nadväzuje na obľúbený model X8, má hrúbku iba 7,48 mm a hmotnosť 179 g, čo zaručuje, že každodenná práca s ním je hračka. Jeho čistý design s plochými hranami a jemným lesklým zadným panelom mu dodáva elegantný vzhľad. Pritom sa bezpečne a pohodlne drží, takže ponúka dokonalý kompromis medzi dizajnom a funkčnosťou.

Honor X8a

Kvalitný displej

HONOR X8a umožňuje používateľom užívať si obsah na veľkom 6,7-palcovom displeji HONOR FullView s výnimočným pomerom displeja k telu až 93,6 %. Vďaka technológii HONOR Display Color Calibration, ktorá vylaďuje teplotu farieb snímku po snímke, ponúka HONOR X8a realistické farby pre lepší obrazový zážitok.


Prečítaj si tiež: AKTUÁLNE: Muskovi sa smiali. Teraz už aj Zuckerberg oznámil platenú službu na Facebooku


Okrem toho obsahuje technológiu, ktorá znižuje žiarenie škodlivého modrého svetla, s certifikáciou od TÜV Rheinland, takže je ideálna pre tých, ktorí na svojom telefóne trávia veľa času. Obnovovacia frekvencia obrazovky až 90 Hz zaisťuje plynulejší obraz.

Výkonné fotoaparáty

Smartphone HONOR X8a má systém zadných fotoaparátov s tromi snímačmi a rozlíšením 100 megapixelov, zatiaľ najvyšším v celom rade HONOR X Series. Trojicu tvorí 100MPx hlavný fotoaparát, 5MPx širokouhlý senzor na snímanie hĺbky a makro snímač. Okrem toho ponúka HONOR X8a aj prednú 16MPx kameru pre selfie plné detailov.

Pokročilé hardvérové a softvérové funkcie

Batéria s kapacitou 4 500 mAh umožňuje celodenné používanie. Na jedno nabitie dokáže HONOR X8a ponúknuť až 13 hodín streamovania hudby, 13,5 hodín prehrávania videa, 11 hodín prezerania krátkych klipov alebo 16 hodín na sociálnych sieťach, takže môžete byť stále online a dobre sa baviť.


TOP 5 memes, ktoré vás minulý týždeň najviac pobavili


Smartphone je vybavený operačným systémom Magic UI 6.1 na báze Android 12 s mnohými šikovnými funkciami, vrátane HONOR Share pre rýchly presun súborov medzi zariadeniami.

Cena a dostupnosť

Elegantný HONOR X8a je k dispozícii v troch farbách: úplne novej Cyan Lake, očarujúcej Titanium Silver a klasickej Midnight Black. Od 20. februára 2023 je HONOR X8a k dispozícii aj na Slovensku u vybraných predajcov za atraktívnu cenu 279€, navyše s bezdrôtovými slúchadlami HONOR CHOICE X3 zadarmo ako darček.

Zdroj: TS


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár