VIDEO: Simulátor Ježiša Krista prichádza v I am Jesus Christ

Doteraz sme mohli život Spasiteľa študovať, obdivovať, zaznávať, diskutovať o ňom a možno pár ďalších vecí. Až teraz však prichádza príležitosť stať sa priamo Ježišom a činiť zázraky v titule I Am Jesus Christ

Možno si poviete, že asi ide o vtipnú či parodickú hru, ale nie. Ide o vážne myslený simulátor a tvorcovia svoje dielo nazývajú unikátnym simulátorom života Ježiša Krista od jeho krstu až po vzkriesenie.

Hlavný hrdina – ak ho tak môžeme nazvať – je teda Ježiš, to ste už asi pochopili. Pri pohľade prvej osoby budete môcť v jeho koži uzdravovať chorých, bojovať so Satanom (doslova), ovplyvňovať počasie, chodiť po vode a činiť zázraky.

VIDEO: Simulátor Ježiša Krista prichádza v I am Jesus Christ

Hráč príde v úlohe Ježiša do kontaktu so 60 postavami a už aj podľa traileru vidno, že medzi nimi budú jeho nasledovníci.


Prečítaj si tiež: Čoskoro vraj budeš môcť hovoriť so svojou mŕtvou matkou. Digitálna nesmrteľnosť sa blíži vďaka ChatGPT


Šéf vývojárskeho tímu Maksym Vysochanskiy o hre povedal, že ju berie ako umelecké dielo a je si vedomý toho, že na začiatku si ľudia mysleli, že sa snaží vytvoriť čosi vtipné.

Napadlo mi to, už keď som bol tínedžer a videl som prvé počítačom animované rozprávky ako Shrek či Príbeh hračiek. Vtedy som si povedal „Hej! To by bolo cool vyrobiť takýto rozprávkový film o Ježišovi Kristovi“.

Napokon si však uvedomil, že filmov o Ježišovi Kristovi je už na svete viac než verzií Final Fantasy, takže hra I Am Jesus Christ bude oveľa originálnejší kúsok.

Už teraz si ju môžete pridať do zoznamu želaní na Steame a predtým si pozrite trailer ako ochutnávku:

Ak vás hra zaujala, vodu na víno budete môcť premeniť v druhom štvrťroku roka 2023.


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár