Samsung na MWC 2023 predstavuje notebooky a telefóny Galaxy

Samsung na MWC 2023 predstavuje notebooky a telefóny Galaxy

Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje návštevníkom veľtrhu Mobile World Congress (MWC) v Barcelone svoje najnovšie produkty a služby, napríklad telefón Galaxy S23 Ultra alebo notebook Galaxy Book3 Ultra

Veľtrh sa koná od 27. februára do 2. marca 2023. V stánku Samsungu si návštevníci môžu prezrieť a vyskúšať v praxi najnovšie inovácie série Samsung Galaxy v rámci atraktívnej interaktívnej prezentácie.

„V Samsungu sme presvedčení, že budúcnosť inovácií v rámci série Galaxy spočíva v dôraze na udržateľnosť a v otvorenej spolupráci s partnermi,“ hovorí TM Roh, prezident a riaditeľ mobilnej divízie Samsung Electronics. „Na tohtoročnom veľtrhu MWC s radosťou predvedieme, ako najnovšie modely typu Galaxy S23 Ultra alebo Galaxy Book3 Ultra rozširujú možnosti používateľov a vylepšujú im každodenný život.“

Jedinečné zážitky s výnimočnými produktmi a službami

Najnovšie inovácie od Samsungu vytvárajú nový štandard pre špičkové mobilné zážitky – oproti minulosti ich ešte vylepšujú vďaka stále väčšiemu a prepracovanejšiemu ekosystému výrobkov aj služieb. Na veľtrhu MWC 2023 Samsung ukazuje, ako tieto inovácie fungujú v telefónoch série Galaxy S23 s vynikajúcim fotoaparátom v udržateľnom prevedení.

Špičkový systém fotoaparátov v sérii Galaxy S23 dáva používateľom podstatne viac možností, ako uplatniť kreatívne predstavy a vytvárať fotografie aj videozáznamy v špičkovej kvalite. Návštevníci stánku Samsungu si môžu vyskúšať, ako sa fotografuje a natáča s novou vlajkovou loďou Galaxy S23 Ultra vrátane záberov v takmer úplnej tme.

Samsung na MWC 2023 predstavuje notebooky a telefóny Galaxy

Môžu sa na vlastné oči presvedčiť, že snímač s technológiou Adaptive Pixel a neuveriteľným rozlíšením 200 megapixelov dokáže zachytiť naozaj neuveriteľné množstvo detailov, prípadne zistí, ako technológia AI Stereo Depth Map pomáha pri fotografovaní portrétov. Telefóny série Galaxy S23 sa vyznačujú vôbec najvyšším výkonom a najrýchlejšími reakciami v histórii, či už fotografujete, natáčate alebo hráte hry. V stánku si návštevníci môžu vyskúšať na Galaxy S23 Ultra závodný simulátor a presvedčiť sa v praxi, že rozdiel je naozaj poznať.


Prečítaj si tiež: V roku 2100 nás obsadí Rakúsko. Predpovedá to umelá inteligencia


Základom všetkých inovácií Samsung Galaxy Ultra je prepojenie s ďalšími zariadeniami a službami v rámci ekosystému Galaxy. Návštevníci veľtrhu tak môžu skúmať bezproblémové prepojenie telefónu a úplne nového notebooku Galaxy Book3 Ultra, vďaka ktorému je možné medzi jednotlivými zariadeniami, displejmi a operačnými systémami hravo prenášať súbory aj dáta.

Okrem toho si môžete v stánku vyskúšať aj ďalšie služby Samsungu, napríklad demoverzie spánkového monitoringu pomocou aplikácie Samsung Health na hodinkách Galaxy Watch5, platenie pomocou aplikácie Samsung Wallet alebo prepojenie a ovládanie domácich prístrojov všetkého druhu na platforme SmartThings. Prezentovaná je tiež vylepšená ochrana súkromia a možnosti personalizácie telefónov a ďalších zariadení Galaxy s novým používateľským rozhraním One UI 5.1.

K technologickým inováciám v sérii Galaxy S23 patrí aj atraktívne a pritom udržateľné prevedenie. Pri výrobe telefónov tejto série Samsung použil viac komponentov z recyklovaných materiálov ako kedykoľvek v minulosti, počíta sa so zvýšenou odolnosťou aj s možnosťou opráv, aby telefóny spoľahlivo vydržali dlhé roky. V stánku sa návštevníci môžu dozvedieť všetko potrebné o novej firemnej koncepcii „každodennej udržateľnosti“ a prezrieť si jedinečnú umeleckú inštaláciu zloženú z upcyklovaných zariadení série Galaxy S z rôznych generácií.

Spolupráca s partnermi je vidieť po celom výstavnom areáli

Samsung vyznáva hodnoty otvorenej spolupráce so špičkovými partnermi – je to najlepší spôsob, ako poskytnúť používateľom skutočne jedinečné zážitky. Na tohtoročnom ročníku MWC sú výsledky tejto spolupráce vidieť na najrôznejších miestach celého výstavného areálu. Návštevníci si môžu napríklad vyjsť na Android Avenue (medzi halami 2 a 3) a zistiť, aké ekologické materiály použil Samsung pri výrobe telefónov série Galaxy S23, upraviť si na telefónoch zvuky notifikácií a urobiť si selfie hodinkami Galaxy Watch5.


Zaujímavé: Ako si užiť retro hry na modernom PC?


Samsung je prítomný aj v stánku spoločnosti Qualcomm’s (hala 3, 3E10), kde sa návštevníci môžu presvedčiť o kvalite novej technológie Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy pri modeli S23 Ultra. V stánku Samsung Display (hala 2, 2K40) sa zase budú predvádzať odolné vlastnosti skla Ultra Thin Glass (UTG), ktorým je vybavený model Galaxy Z Fold4. Vystavené sú aj vynikajúce displeje Dynamic AMOLED 2X s jasným obrazom a živými farbami, ako ich poznáme z notebookov série Galaxy Book3.

Predstavenie nových produktov Samsung oslavuje aj masívnou reklamnou kampaňou na telefóny série Galaxy S23, notebooky Galaxy Book3 a ďalšie zariadenia Galaxy na rôznych miestach výstaviska Fira Barcelona Gran Via, najmä na obrích billboardoch, pri hlavnom vchode a na banneroch vo vonkajšom priestore.

Stánok Samsung MX (hala 3, 3I10) sa nachádza v hale č. 3 na výstavisku Fira Barcelona Gran Via.

Zdroj: TS


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár