Headset Razer ho zachránil pred guľkou do hlavy

Razer headset ho zachránil pred guľkou do hlavy

Nie, nemyslíme to obrazne. Mladému kanďanovi skutočne pomohol prežiť headset Razer a nejde o reklamu

Používateľ Redditu, ktorý si hovorí Enough_Dance_956 sa na tejto sociálnej sieti vyznal:

Pokúšam sa zohnať niekoho z Razeru, aby som im poďakoval z hĺbky svojho srdca. V stredu ráno o 10:30 preletel mojím oknom náboj a zasiahol slúchadlá na mojej hlave. Keby nebol ten headset kvalitne vyrobený, mohol som byť už v 18ke mŕtvy. Neviem si ani predstaviť tú bolesť, ktorú by to znamenalo pre moju rodinu a priateľov.

Síce sa to údajne stalo už pred rokom a na 1. apríla, správa však pôsobí zaujímavo a dôveryhodne. 18-ročný kanaďan v dodatočnom príspevku doložil aj fotografie zasiahnutého headsetu, steny, od ktorej sa náboj odrazil aj okna, ktorým prešiel. Svoju púť skončil napokon v posteli, kde ho po úvodnom šoku mladík objavil.


Prečítaj si tiež: Falošné apky WhatsApp a Telegram obsahujú clippery a kradnú kryptomeny


Odkiaľ sa náboj vzal a kto zo susedov mal takúto nepresnú mušku, nevedno, polícia však prípad následne riešila a údajne nikoho nezatkla. Hovorca značky pre portál PC Gamer potvrdil, že nešlo o prepracovaný prvoaprílový žartík a že spoločnosť Razer už kontaktovala mladíka, aby mu poslala nový headset a popriala veľa šťastia. Snáď si ho týmto neminul na 100 rokov dopredu…

Razer headset náboj
Zablúdený náboj skončil svoju cestu v posteli, kde si ho prevzala polícia

Znova zdôrazníme, že nejde o reklamu, no možno by vás zaujímalo, že šlo o headset Kraken, ktorý mladého šťastlivca stál asi 74 eur (cca 1 800 Kč). Dobrá cena za záchranu života, nie?

My na TechGuru si z tohto prípadu berieme ponaučenie, že kovovú konštrukciu v slúchadlách by sme mali v našich recenziách vždy dávať jednoznačne medzi plusy.

Ak ťa bavíme, obetuj 2€…

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár