Creative Stage SE: Zlepšite si svoj počítačový zvuk

Creative Stage SE: Zlepšite si svoj počítačový zvuk

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Creative Stage SE, najnovšieho soundbaru pod monitor, ktorý je navrhnutý tak, aby zlepšil zvukový zážitok používateľa

Napriek svojim kompaktným rozmerom ponúka Creative Stage SE silný zvukový výkon vďaka špeciálne vyladeným meničom Racetrack a technológii Sound Blaster, ktoré poskytujú čistejší a pohlcujúcejší zvuk.

Tento soundbar sa tiež jednoducho nastavuje a ľahko sa napája pomocou napájacieho adaptéra; ponúka tiež digitálne audio pripojenie cez USB aj Bluetooth 5.3. Spolu s praktickými ovládacími prvkami a nastavením tónov vytvára Creative Stage SE pre používateľov PC scénu pre vyšší zážitok z filmov, hudby a hier. 

Creative Stage SE ponúka čistejší, hlasnejší a prieraznejší zvuk v menších rozmeroch. 

Creative Stage SE je vybavený výkonnými meničmi Racetrack s plným rozsahom a nadrozmernými žiaričmi, vďaka čomu dokáže poskytnúť jasnejší a výraznejší zvuk aj bez subwoofera. S celkovým špičkovým výkonom 48 W tento soundbar prekonáva zvukový výkon všetkých štandardných vstavaných reproduktorov v počítači a ponúka používateľom lepší zážitok z počúvania.

Model je tiež vybavený zvukovými technológiami Sound Blaster, ako sú Clear Dialog a Surround Sound, ktoré používateľom ponúkajú jasnejšie dialógy aj uprostred scén plných ruchov a zvukový zážitok ako v kine s rozšírenou zvukovou scénou.


Prečítaj si tiež: Najväčší notebook na svete je prenosný asi ako psia búda


Okrem toho soundbar umožňuje používateľom prepínať medzi hrejivejšou a jasnejšou reprodukciou zvuku pomocou najnovšej funkcie úpravy tónov. Teraz si používatelia môžu jednoduchým stlačením tlačidla vyladiť a upraviť tónovú neutralitu podľa svojich predstáv. 

A napokon, pre bezproblémový zážitok z počúvania je Creative Stage SE vybavený jednoduchým nastavením plug-and-play, ktoré podporuje digitálny zvuk cez USB aj pripojenie Bluetooth.


Ak sa chceš zasmiať: TOP 5 memes, ktoré vás minulý týždeň najviac pobavili


Okrem toho soundbar obsahuje integrovaný gombík na ovládanie hlasitosti, ktorý je vhodne umiestnený na boku, aby používatelia mohli rýchlo upravovať zvuk za chodu, ako aj diaľkový ovládač na prepínanie rôznych funkcií, ako sú úpravy tónov, priestorový zvuk a výber režimu čistého dialógu. 

Creative Stage SE sa predáva za 79,99 € a je k dispozícii na Creative.com.

Ak ťa bavíme…


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár