Máš iPhone a chceš si vyskúšať Samsung Galaxy S23? Je na to apka Try Galaxy

Máš iPhone a chceš si vyskúšať Samsung Galaxy S23? Je na to apka Try Galaxy

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila vylepšenú verziu aplikácie Try Galaxy, vďaka ktorej si majitelia iných zariadení než Galaxy môžu vyskúšať nové funkcie nedávno predstavených telefónov série Galaxy S23, prípadne nové používateľské rozhranie One UI 5.1

Aplikácia je teraz dostupná v 14 jazykových verziách, medzi ktoré patrí angličtina, arabčina, kontinentálna aj taiwanská čínština, francúzska i kanadská francúzština, indonézština, japončina, nemčina, brazílska portugalčina, španielska i mexická španielčina, švédčina.

„Sme radi, že môžeme používateľom ponúknuť intuitívne, príjemné a personalizované zážitky dostupné výhradne prostredníctvom ekosystému Samsung Galaxy,“ vyhlásila Sonia Chang, viceprezidentka tímu pre značkový marketing v mobilnej divízii Samsung Electronics. „Aj naďalej hodláme ponúkať príležitosť vyskúšať si zážitky so systémom Galaxy aj tým, ktorí prístroje Samsung doteraz nevlastnia.“

Sila Galaxy

Od uvedenia na trh v roku 2022 zaznamenala aplikácia Try Galaxy viac ako 2 milióny stiahnutí. Po stiahnutí môžu používatelia prezerať užitočné tutoriály a skúmať domovskú stránku aplikácie, okrem iného ikony Galaxy, miniaplikácie (widgety) alebo pohyb v používateľskom rozhraní.


Prečítaj si tiež: Asus prichádza s brutálnym herným tabletom ROG Flow Z13 v limitovanej edícii. Procesor Core i9 a grafika RTX 4070


Je možné si tiež vyskúšať ďalšie inovatívne a jedinečné aplikácie a funkcie, ktoré sú v zariadení Samsung Galaxy k dispozícii. Aktualizovaná aplikácia sa zameriava na najdôležitejšie vlastnosti telefónov Galaxy S23 a používateľského rozhrania One UI 5.1, medzi ktoré patria:

  • Skvelý fotoaparát: Používatelia zistia, čo všetko dokáže najlepší fotografický systém, aký Samsung kedy vyrobil. Uvidí, aké vyspelé nočné funkcie a prevratná umelá inteligencia mení poňatie fotografovania v slabom svetle. Budú si tiež môcť vyskúšať nástroje na úpravu fotografií, napr. Photo Remaster, ktorými je možné automaticky vylepšovať kresbu detailov.
  • Výnimočný výkon: Používatelia si môžu vyskúšať aj špičkový výkon nových modelov Galaxy S23. Slúži na to video s demonštráciou skvelých herných vlastností. Pri hraní sa optimalizuje okrem iného samotné mobilné prostredie, výdrž batérie alebo parametre displeja.
  • Prepojený ekosystém: Používatelia sa môžu naplno ponoriť do najnovšieho používateľského rozhrania One UI 5.1, v ktorom si možno na mieru prispôsobiť tapety, ikony, prostredie správ, pozadia a ďalšie prvky.

Máš iPhone a chceš si vyskúšať Samsung Galaxy S23? Je na to apka

Dostupnosť

Aplikácia Try Galaxy so 14 jazykovými verziami je teraz dostupná na stiahnutie prostredníctvom QR kódu. Ďalšie informácie o výhodách plynúcich z prechodu na Galaxy nájdete na stránke www.trygalaxy.com.


Zaujímavé: Ako chutia guličky z mamutieho mäsa? Austrálska firma ich má


Upozornenia:

Aplikácia „Try Galaxy“ funguje iba v prehliadači Safari na zariadeniach so systémom iOS uvedených 16. septembra 2016 a novších.

Simulačná aplikácia na vyskúšanie One UI od Samsungu 5.1. neposkytuje skutočný prístup k aplikáciám ani hardvéru zariadenia, ako je fotoaparát.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, klikni na tlačidlo a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár