Objavil sa parádny trailer na GTA San Andreas v Unreal Engine 5

Objavil sa parádny trailer na GTA San Andreas v Unreal Engine 5

Kým čakáme na GTA 6, každé spestrenie príde vhod. Fanúšikovia si dali tú námahu a vytvorili parádny trailer na GTA San Andreas v modernej grafike Unreal Engine 5

San Andreas je možno najpopulárnejší diel série Grand Theft Auto a svetlo sveta uzrel v roku 2004 na PlayStation 2. Možno o tom neviete, ale už tento diel vyšiel na konzolách skôr ako na PC. V tomto prípade spolu s verziou na Xbox až v roku 2005.

Príbeh Carla „CJ“ Johnsona, ktorý sa vracia do svojho rodného Los Santos, aby zistil, že jeho matka bola zavraždená, obsahoval aj legendárne hlášky. Napríklad legendárny výrok „Follow the damn train, CJ!“ od Big Smoke odznel aj v samotnom videu.


Prečítaj si tiež: Tesla má škandál: Pracovníci zdieľali intímne fotky z kamier v autách a bavili sa na nich


Namiesto toho, aby sme sa pustili do spomínania na kontroverziu, hlavne okolo modu Hot coffee, s ktorým boli v hre necenzurované sexuálne scény, sa radšej vrhnime priamo na video.

Zdôrazníme, že ide o fanúšikovský trailer len na predvedenie toho, ako by prípadný remake hry mohol vyzerať na moderných technológiách. Nejde o skutočnú hru a autori tohto videa na nej nepracujú.

Ale pozitívna správa je, že sľúbili aj podobné videá z oblastí San Fierro a Las Venturas. Takže zrejme budeme môcť nahliadnuť aj do týchto oblastí virtuálneho štátu San Andreas v novej grafike.

Ak ťa bavíme, klikni na tlačidlo a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár