HONOR 90: 48 hodín výdrž, vylepšené foťáky a miliarda farieb

HONOR 90: 48 hodín výdrž, vylepšené foťáky a miliarda farieb

V dnešnom rýchlom svete je umenie zastaviť sa, zdieľať pozitívnu energiu a dobrú náladu, dôležitejšie než kedykoľvek predtým. Každý z nás môže konať dobro, inšpirovať a motivovať ostatných. Partnerom v tejto snahe bude nová rodina produktov HONOR 90, ktorá bude pre európsky trh predstavená 6. júla v Paríži. 

Želaním značky HONOR je, aby každý, bez ohľadu na svoj rozpočet, mohol využívať pokročilé zariadenia a funkcie, zachytiť svoj pohľad na svet a zdieľať ho s ostatnými. Nový smartfón HONOR 90 preto prináša výbavu typickú pre smartfóny vyššej triedy, avšak za priaznivú cenu, ktorá ho radí do strednej triedy. Na novinku sa už čoskoro môžu tešiť aj slovenskí zákazníci. Či už svoje pravé ja šírite do sveta napríklad ako ambiciózni fotografi, začínajúci blogeri, nadšení spisovatelia alebo len milovníci života, ktorí chcú zdieľať svoje každodenné zážitky.

Nový štandard fotoaparátu v strednej triede

HONOR 90 prinesie svojim užívateľom šancu rýchlo a jednoducho zachytiť ostré a detailné fotografie, a to aj za zhoršených svetelných podmienok. Jeho „Ultra Clear Camera“ tak posunie štandardy, na ktoré sme doteraz boli pri smartfónoch strednej triedy zvyknutí. So slabým osvetlením si cenovo dostupné smartfóny väčšinou nedokážu pri fotení poradiť, HONOR 90 to ale s prehľadom zvládne. Aj pri horšom svetle s ním dokážete odfotiť jasnú a detailnú fotografiu.


Prečítaj si tiež: TEST: HONOR Magic5 Lite vydrží 3 dni nabitý a zažil aj nechcený crashtest


Displej s miliardou farieb

Zážitok zo sledovania videí, hrania hier alebo surfovania po internete a sociálnych sieťach bude so smartfónom HONOR 90 pútavejší, vďaka farbám na jeho displeji, ktoré sú neskutočne realistické, živé a obraz je plný detailov. Za všetkým stojí „Billion Color Display“, teda displej ktorý dokáže zobraziť okolo miliardy farieb. Takýto vizuálny zážitok sme doteraz poznali len zo sveta prémiových zariadení. So smartfónom HONOR 90 však príde aj do segmentu dostupnej strednej triedy.

Až 48 hodín bez nabíjania

Honor 90 môžete používať až dva dni vďaka ultra veľkej batérii s kapacitou 5 000 mAh. Zážitky z letných víkendových dobrodružstiev v prírode tak budete môcť zdieľať po celú dobu, rovnako ako inšpirovať svojich sledovateľov, aby sa tiež vydali za dobrodružstvom.


Zaujímavý rozhovor: Umelecký fotograf Igor Slovák: „Milujem“, keď mi niekto povie, že ten foťák robí super fotky. Je za tým viac


Štýlový dizajn a odolnosť

HONOR 90 myslí aj na vzhľad. Má elegantný a tenký dizajn a zároveň je praktický. Aj napriek štíhlemu profilu sa vďaka premyslenému ergonomickému tvaru lepšie drží v ruke. Aj keď na pohľad telefón pôsobí krehko, je veľmi odolný a jeho konštrukcia vydrží bežné nárazy a údery, ktoré sa z času na čas prihodia. HONOR 90 bude skrátka štýlový, ale aj odolný a spoľahlivý partner.

Aj keď sa HONOR 90 na európskom trhu predstaví až za niekoľko týždňov, už teraz je jasné, že zmení predstavu o tom, čo je to stredná trieda smartfónov. HONOR 90 nie je priemer, kompromis ani stredná cesta, ale špičková kvalita plná pokrokových funkcií. Podrobnejšie detaily o novinke sa dozviete už 6. júla 2023, tak buďte pripravení.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, klikni na tlačidlo a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár