K novému Xiaomi 13T dostanete zadarmo tablet či náramok

Xiaomi 13T prichádza. Zadarmo k nemu môžete dostať tablet či náramok

Spoločnosť Xiaomi dnes odhalila svoj najnovší rad smartfónov Xiaomi 13T, ktorý bol navrhnutý a skonštruovaný pre zákazníkov na celom svete pripravených rozvinúť svoje vizuálne umenie

Vďaka zabudovaniu profesionálnych optických šošoviek od spoločnosti Leica prináša séria Xiaomi 13T autentický obraz Leica, ktorý zachytáva podstatu ikonických zážitkov. Séria Xiaomi 13T, vybavená pokročilou optimalizáciou výkonu a dlhou výdržou batérie a krištáľovo čistým displejom, zaručuje výnimočné zážitky zo smartfónu, či už pri fotografovaní, sledovaní videí alebo pri každodennom používaní.

Vytvorte svoje majstrovské dielo s fotografickými schopnosťami Leica na profesionálnej úrovni

Reagujúc na vášeň novej generácie používateľov smartfónov pre kreativitu, séria Xiaomi 13T prináša fotografie na profesionálnej úrovni. Xiaomi 13T Pro aj Xiaomi 13T ponúkajú trojitú zostavu fotoaparátov s objektívmi Summicron, ktoré boli navrhnuté spoločne s firmou Leica, vrátane 50MP širokouhlého fotoaparátu s ekvivalentnou ohniskovou vzdialenosťou 24 mm a asférickým 7P objektívom navrhnutým na zachytenie väčšieho množstva svetla pre fotografovanie s vysokým dynamickým rozsahom.

Nechýba 50MP teleobjektív s ekvivalentnou ohniskovou vzdialenosťou 50 mm. Ultraširokouhlý 12MP fotoaparát s 15 mm ohniskovou vzdialenosťou je ideálny na zhotovovanie panoramatických záberov a zachytávanie úžasných krajiniek. Vďaka 100% DCI-P3 majú fotoaparáty Xiaomi 13T Pro aj Xiaomi 13T širší farebný rozsah, ktorý pomáha zachytiť každý čarovný okamih v klasickej kvalite Leica.

Xiaomi 13T prichádza. Zadarmo k nemu môžete dostať tablet či náramok

Séria Xiaomi 13T prináša dva originálne fotografické štýly Leica: Leica Authentic Look a Leica Vibrant Look, ktoré poskytujú veľmi pôsobivé možnosti zobrazenia s prirodzenou reprodukciou farieb, silným kontrastom a definíciou tieňov spolu s klasickou estetikou obrazu Leica. Šesť filtrov Leica podčiarkuje ikonické zobrazenia tejto legendárnej značky, vrátane najnovších Leica Sepia a Leica Blue adaptovaných z LeicaM-Typ240 Film Mode. K tvorivým možnostiam pridávajú Xiaomi 13T Pro a Xiaomi 13T štyri nové vodoznaky Leica, ktoré poskytujú väčší výber kompozície fotografií a veľkosti snímok.

Séria Xiaomi 13T tiež ponúka funkciu Vlastné fotografické štýly v rámci režimu Pro, ktorá sa prvýkrát uplatnila na Xiaomi 13 Ultra a umožňuje používateľom nastaviť tonalitu a textúru v prednastavenom režime pre jednoduchšie fotografovanie. Preferované prednastavenia možno tiež uložiť pre výrazne osobné fotografické štýly.


Prečítaj si tiež: Závislosť na internete? Povieme ti, aké sú príznaky


Vďaka technológii Xiaomi ProFocus umožňuje séria Xiaomi 13T fotografom zachytiť neprehliadnuteľné akcie s úžasnými detailmi, od strhujúcich fotografií rýchlo sa pohybujúcich objektov ako sú psy a vtáky, až po fascinujúce snímky ľudí a miest.

Posuňte natáčanie videí na novú, ohromujúcu úroveň

S fotoaparátom Xiaomi 13T Pro sa vaše video – sny stanú skutočnosťou. Ponorte sa do sveta 10-bitového záznamu videa LOG 4:2:0 H.265, ktorý vám ponúka doteraz nevídanú kontrolu nad farbami a detailmi. Predinštalovaná tabuľka Rec.709 LUT dodá vašim videám nádych profesionálneho kúzla a vykreslí ich s bezkonkurenčnou presnosťou farieb a vizuálnou hĺbkou.

Personalizácia je v prípade inteligentných zariadení Xiaomi vždy na prvom mieste a aj Xiaomi 13T Pro je navrhnutý tak, aby vám ponúkol slobodu vyjadriť vašu jedinečnú víziu. Importujte do zariadenia svoj obľúbený štýl LUT a vdýchnite svojmu videu svojský štýl. Okrem toho Xiaomi 13T Pro prináša možnosť natáčania videa v rozlíšení 8K, aby každá scéna, každý odtieň, každý detail vašej video tvorby bol zvečnený v kvalite ako na filmovom plátne. Širokouhlý fotoaparát s rozlíšením 50 Mpx podporuje OIS aj EIS, vďaka čomu zostanú vaše videá stabilné ako skala aj uprostred pohybu.

Zadné kamery Xiaomi 13T podporujú nahrávanie 4K videa pri všetkých ohniskových vzdialenostiach spolu s rýchlou a efektívnou úpravou. Vstup do režimu Pro funkcie Editor videa v aplikácii Xiaomi Gallery umožňuje jednoduchú úpravu titulkov a dodatočných zvukových stôp ako samostatných stôp, čo je ideálne na vytváranie krátkych videí pre sociálne siete alebo osobný vlog.

Ponorte sa do úchvatného vizuálneho a zvukového zážitku

Xiaomi 13T Pro a Xiaomi 13T prinášajú novú úroveň ostrosti a živých farieb, čím vylepšujú zážitok zo sledovania vďaka 6,67“ displeju CrystalRes, ktorý podporuje až 144 Hz obnovovaciu frekvenciu a rozlíšenie 1,5K (2712 x 1220). Séria Xiaomi 13T využíva displej s vysokým jasom 1200 nitov, ktorý sa vyznačuje maximálnym jasom až 2600 nitov. Okrem toho ponúka 100 % pokrytie DCI-P33 s podporou 68 miliárd farieb, čo poskytuje celkovú kompatibilitu s HDR10+.

Vďaka tomu sa zvyšuje kontrast medzi tmavými a svetlými časťami obrazu, zachováva sa skutočná štruktúra detailov a poskytuje sa väčšie vyváženie sýtosti farieb, čo umožňuje tvorcom obsahu vytvárať úžasný profesionálny vizuálny obsah od selfie a portrétov až po pútavé videá a vlogy s pôsobivo efektnou kvalitou obrazu.

A keď je čas sadnúť si a pozrieť si najnovšie video alebo film na sociálnych sieťach, séria Xiaomi 13T podporuje Dolby Atmos so zabudovanými duálnymi reproduktormi, aby ste sa mohli naplno ponoriť do svojho obľúbeného obsahu.

Používatelia týchto dvoch zariadení majú nárok na 100 GB cloudové úložisko Google One na 6 mesiacov na skúšku a 3 mesiace služby YouTube Premium s prístupom k aplikáciám YouTube a YouTube Music bez reklám4.

Hviezdny výkon s vyšším zážitkom

Xiaomi 13T Pro aj Xiaomi 13T disponujú rozsiahlymi vylepšeniami energetickej účinnosti a dlhou výdržou batérie, vďaka čomu si používatelia môžu vychutnať rýchlejší a efektívnejší zážitok zo smartfónu.

Xiaomi 13T Pro poháňa čipová súprava MediaTek Dimensity 9200+ s rýchlym osemjadrovým procesorom, ktorý poskytuje rýchlosť až 3,35 GHz. Má tiež zabudovaný grafický procesor Arm Immortalis-G715, ktorý zlepšuje spracovanie obrazu, takže herné zážitky sú plynulé a bez obáv o výdrž batérie. Xiaomi 13T je vybavený procesorom MediaTek Dimensity 8200-Ultra, skonštruovaným pre vynikajúcu energetickú účinnosť s využitím najnovšieho 4nm procesu TSMC, ktorý umožňuje zlepšiť výkon CPU aj GPU. Odvádzanie tepla v telefónoch Xiaomi radu 13T je vylepšené pomocou 5000 mm(2) nasávacej doštičky z VC nehrdzavejúcej ocele, ktorá zabezpečuje, že ideálne teploty počas používania mobilu na prácu aj zábavu.


Vyskúšali sme: TEST: Xiaomi 13 Lite. Vynikajúce foťáky, ľahké telo a dobrá cena


“MediaTek Dimensity 9200+ v Xiaomi 13T Pro prináša výkon vlajkového zariadenia a vynikajúcu energetickú účinnosť a MediaTek Dimensity 8200-Ultra v Xiaomi 13T zvyšuje zážitok z prémiového smartfónu,“ povedal JC Hsu, korporátny viceprezident a generálny riaditeľ divízie bezdrôtovej komunikácie spoločnosti MediaTek v spoločnosti MediaTek. „Naďalej zvyšujeme latku prémiových a vlajkových zariadení poskytovaním špičkového výkonu v oblasti hier, zobrazovania, umelej inteligencie a konektivity, čím zabezpečujeme, aby spotrebitelia dlhšie využívali svoje smartfóny na maximum.“

Xiaomi 13T Pro podporuje technológiu Xiaomi 120W HyperCharge, ktorá umožňuje 100 % nabitie len za 19 minút. Obe zariadenia majú možnosť rýchleho nabíjania, pričom Xiaomi 13T Pro dosiahne 36 % a Xiaomi 13T 21 % nabitie len za 5 minút.

Vďaka technológiám ISP (Internal Shortage Precaution), SOA (Safety Operating Area), DTPT (Dynamic Turbo Power Technology), vyvinutým v rámci série Xiaomi 13T, je zaistené bezpečné používanie veľkej 5000mAh (typ) batérie.

Moderný dizajn s osvedčenou odolnosťou voči vode a prachu IP685

Prezentujúc klasický dizajnový jazyk série Xiaomi 13, Xiaomi 13T Pro a Xiaomi 13T sú k dispozícii v troch farebných prevedeniach: Alpine Blue, Meadow Green a Black. Zadný panel modelu Alpine Blue je pokrytý prémiovou vegánskou kožou Xiaomi BioComfort s mäkkou a jemnou textúrou, ktorá je mimoriadne pohodlná na držanie a manipuláciu.


Nech ti neunikne: Kde sa máš naučiť MS Office keď ťa to v škole nenaučili a všetci zamestnávatelia to vyžadujú?


Naproti tomu modely Meadow Green a Black majú lesklý sklenený zadný panel, ktorý dodáva elegantný nádych luxusu. Oba smartfóny sú odolné a ich stupeň krytia IP68 znamená, že sú odolné voči vode a prachu. Tieto atraktívne a zároveň odolné smartfóny môžete bez obáv používať na zachytenie, sledovanie a ponorenie sa do každého vzrušujúceho životného momentu.

Cena a dostupnosť Xiaomi 13T

Xiaomi 13T Pro a Xiaomi 13T budú k dispozícii v troch farebných variantoch: Alpine Blue, Meadow Green a Black.

Xiaomi 13T Pro sa na slovenskom trhu začne predávať od 26.9 vo všetkých farebných variantoch a vo verzii s 12/512 GB za cenu 899 EUR.

Xiaomi 13T sa na slovenskom trhu začne predávať od 26.9 vo všetkých farebných variantoch a vo verzii s 8/256 GB za cenu 599 EUR.

Záujemcovia, ktorí si Xiaomi 13T alebo Xiaomi 13T Pro zakúpia do 8.10. a zaregistrujú sa na www.xiaomipromo.sk, dostanú zdarma aj praktický tablet Redmi Pad SE v hodnote 189 EUR. Navyše, ak nechajú recenziu na zakúpený smartfón, získajú Xiaomi Band 7 Pro. Viac na www.xiaomipromo.sk

Zdroj: TS

Aktualizácia 28.9.2023: Cena 899€ platí pri verzii Xiaomi 13T Pro 12/512 GB.

Ak ťa bavíme, klikni na tlačidlo a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár