Autosalón v Nitre a MSR v ešportoch opäť v plnej sile. Užite si 2 obľúbené podujatia za cenu jedného lístka

Autosalón v Nitre a MSR v ešportoch opäť v plnej sile. Užite si 2 obľúbené podujatia za cenu jedného lístka

Druhý ročník spojenia dvoch jedinečných podujatí – autosalónu a MSR v ešportoch – prichádza už 28.9. – 1.10. do areálu nitrianskeho AGROKOMPLEXU

Zažite spojenie majstrovských CS:GO súbojov, herných atrakcií a prehliadky automobilov už na konci septembra. 4ka Majstrovstvá SR v elektronických športoch prichádzajú už od 28.9. a potrvajú do 1.10. Za cenu 1 lístka zažijete rovno dve podujatia – súbežne so 4ka MSR prebieha aj výstava Autosalón AUTOSHOW Nitra. Lístky v predpredaji tu.

V areáli AGROKOMPLEX Nitra si tak pozriete výkony tých najlepších SK/CZ tímov, ktoré zabojujú o víťazstvo v Tipsport CS:GO turnaji. 6 tímov domácej scény bude súperiť počas 4 dní o jedinečnú putovnú trofej a finančný prizepool 17 000€. Na stagei uvidíme 6 slovenských a českých CS:GO zostáv. Aktuálny majster SR Dynamo Eclot príde obhájiť svoj majstrovský titul.

Autosalón v Nitre a MSR v ešportoch opäť v plnej sile. Užite si 2 obľúbené podujatia za cenu jedného lístka

Na turnaji nebude chýbať momentálne najvyššie hodnotený tím domácej scény (HLTV rebríček) – SINNERS. Pozvanie do turnaja prijala aj TOP slovenská zostava tímu Sampi. Šesticu tímov doplní aj organizácia Enterprise, ktorá na turnaj prichádza s obnoveným tímom. Slovenské zastúpenie na turnaji predstavujú hráči tímu UNiTY; 6. miestenku na turnaji si z otvorenej kvalifikácie vybojovala zostava GLORE.


Prečítaj si tiež: Závislosť na internete? Povieme ti, aké sú príznaky


Výkony všetkých tímov budete môcť sledovať aj prostredníctvom live prenosu, ktorý nájdete na Twitchi.

Okrem stage turnaja MSR prináša aj skvelé sprievodné atrakcie z (nielen) hernej sféry. Zabavte sa počas víkendu vo veľkej Nintendo a YGames hernej zóne alebo v stánku Dell. Otestujte si hranie v aute, ktoré prináša Škoda Slovensko alebo si príďte pozrieť drone racing v stánku Slovenskej sporiteľne. V stánku Monster Energy na vás čaká počas víkendu Meet & Greet so známym streamerom resst-om. Okrem toho na vás čakajú aj skvelé chipsy Pringles, Maťove akcie, OXO Tea a veľká zóna Street Food Days, kde nájdete rozličné druhy skvelých jedál. 

Počas víkendu v hale M4 stretnete aj známe osobnosti domácej ešportovej scény spolu so známymi influencermi a streamermi ako Restt, Oskar Barami, DEV1,  Bananides,  Sajmon, Joshua, TeckoO a ďalší. Kúpte si lístky v predpredaji už teraz.


Vyskúšali sme: TEST: Lenovo ThinkBook Plus G3 má originálny tvar a dva displeje


Okrem klasických lístkov je k dispozícií aj špeciálna kombo vstupenka – odvezte sa na MSR a Autosalón pohodlne s autobusmi Slovak Lines v trase Bratislava – Trnava – Nitra. Na stránke Slovak Linessi môžete zakúpiť spiatočný cestovný lístok, ktorý obsahuje aj vstup na výstavy Autosalón a MSR. 

MSR 23 prináša generálny partner 4ka a hlavní partneri Slovenská sporiteľňa, Tipsport, Škoda, Dell a Monster Energy. Viac informácií o MSR nájdete na oficiálnom webe yzone.sk 

Oficiálny trailer MSR 23:

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, klikni na tlačidlo a kúp nám pivo za 2€:

TechGuru SK/CZ je tradične aj tento rok mediálnym partnerom podujatia

Staň sa súčasťou našej aktívnej komunity na Facebooku a na Instagrame

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár