4ka MSR 2023: Nitriansky Autosalón ovládli ešporty – spoznali sme majstra SR v hre CS:GO

Nitriansky Autosalón ovládli ešporty – spoznali sme majstra SR v hre CS:GO

Posledné septembrové dni v Nitre patrili spojenie ešportov a automobilov počas dvoch unikátnych podujatí – 4ka MSR v elektronických športoch a Autosalón Autoshow Nitra

Majstrovské podujatie je za nami! 4ka MSR 2023 spoznali svojho víťaza v areáli nitrianskeho Agrokomplexu, kde sa Tipsport CS:GO turnaj odohrával spoločne s výstavou Autosalón Autoshow. 

4ka MSR 2023: Nitriansky Autosalón ovládli ešporty – spoznali sme majstra SR v hre CS:GO

Do posledného turnaja v hre CS:GO (keďže budúci rok nás čaká už nový titul Counter-Strike 2) nastúpilo 6 najlepších domácich tímov – obhajca titulu Dynamo Eclot, Sinners, Sampi.Tipsport, UNiTY, Enterprise a GLORE. V súbojoch o prizepool 17 000€ a titul majstra SR prekvapili najviac hráči tímu UNiTY, ktorý po prvom neúspešnom zápase nastúpili na spanilú jazdu a dokázali v turnaji vyradiť svojich vyššie rankovaných súperov. Najprv si poradili s tímom Sampi, následne zdolali zostavu Enterprise a v napínavom súboji Lower Bracketu dokázali z turnaja eliminovať aj SK/CZ jednotku – SINNERS. 

4ka MSR 2023: Nitriansky Autosalón ovládli ešporty – spoznali sme majstra SR v hre CS:GO


Prečítaj si tiež: Mobilfest 2023: Samsung podporuje tvorivosť mladých študentov


Finále nám prinieslo súboj Dynamo Eclot a UNiTY. Istým spôsobom išlo o pokračovanie grandfinále z minulého roka, keďže 4 hráči tímu UNiTY sa zúčastnili finále aj v roku 2022, ešte po hlavičkou tímu eSuba. Repete finále bolo napínavé a tiahlo sa do večerných hodín. Napokon sa história opakovala znovu a víťazom Tipsport CS:GO turnaja sa po druhý krát stal tím Dynamo Eclot! Celkovo ide už o 3. MSR titul tejto organizácie za celú históriu Majstrovstiev SR v elektronických športoch. 

4ka MSR 2023: Nitriansky Autosalón ovládli ešporty – spoznali sme majstra SR v hre CS:GO

Na výkony skvelých hráčov sa prišli pozrieť tisícky divákov online a takisto aj na mieste počas výkonu. Návštevníci na mieste sa mohli stretnúť so známymi tvárami slovenského internetu ako napr. restt, Dev1 alebo Oskar, či zabaviť sa v stánkoch partnerov podujatia.


Prečítaj si tiež: TEST: Herné kreslo Endorfy Scrim hýčka moju ri…adne dobre sa na ňom sedí


Slovenská sporiteľňa priniesla unikátny drone racing, Škoda hranie v aute a drone drop, Dell a Nintendo skvelú hernú zónu. Okrem toho si návštevníci užili Lenovo Legion a YGames free-to-play zónu či ochutnali skvelé jedlá počas Street Food Days. 

Pozrite sa, ako to vyzeralo na MSR počas soboty tu: 

Podujatie sa síce už skončilo, ale stále sa môžete tešiť na záverečné aftermovie alebo Škoda MVP súťaž o najlepšieho hráča. Pre viac info sledujte sociálne siete YGames tu: https://bit.ly/m/ygames 

MSR 23 priniesli generálny partner 4ka a hlavní partneri Slovenská sporiteľňa, Tipsport, Škoda, Dell a Monster Energy. 


Bude ťa zaujímať: K novému Xiaomi 13T dostanete zadarmo tablet či náramok


Podujatie je pod záštitou predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja – Branislava Becíka.  

4ka MSR 23 ti priniesla ešportová agentúra YGames Company. Najbližšie podujatie z ich dielne prichádza už 21.-22.10. do Prahy na For Games, kde zažijete klasickú BYOC (bring your own computer) LAN párty, ktorú pripravujú spoločne s Quietus Day. Viac info nájdete na  www.quietus-day.com 

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, klikni na tlačidlo a kúp nám pivo za 2€:

TechGuru SK/CZ je tradične aj tento rok mediálnym partnerom podujatia

Staň sa súčasťou našej aktívnej komunity na Facebooku a na Instagrame

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár