HONOR predstavuje v Číne skladací model HONOR Magic Vs2

Globálna technologická značka HONOR v Číne minulý týždeň predstavila skladací smartfón HONOR Magic Vs2

Vďaka radu inovatívnych technologických prelomov drží HONOR Magic Vs2 nový rekord ako najľahší dovnútra skladací smartfón a prekonáva hmotnostnú bariéru medzi skladacími zariadeniami a bežnými smartfónmi.

Podľa prvých štatistík zverejnených spoločnosťou Counterpoint Research sa HONOR Magic V2 v počte predaných kusov dostane v 3. štvrťroku 2023 na špičku čínskeho trhu s tzv. foldmi. Značka HONOR tak v Číne ešte viac upevňuje svoje dominantné postavenie lídra v oblasti skladacích zariadení, a to vďaka vedúcemu podielu na trhu a ponuke vlajkových lodí a lifestylových skladacích produktov v rôznych cenových reláciách.

Sme radi, že môžeme predstaviť model HONOR Magic Vs2. Vďaka rozsiahlej ponuke prevratných funkcií a vysokému výkonu je HONOR Magic Vs2 pripravený urýchliť masové rozšírenie skladacích telefónov tým, že poskytne kompletnejšie pokrytie cenovej kategórie a prinesie väčšiemu množstvu spotrebiteľov efektívny a pohodlný zážitok z foldov,“ povedal George Zhao, CEO spoločnosti HONOR Device Co. Ltd.

Úžasne ľahký a tenký dizajn

HONOR Magic Vs2 váži iba 229 g. Vďaka rámu vyrobenému z leteckej zliatiny horčíka so vzácnymi zeminami, ktorá má o 33% nižšiu hustotu a pokrýva 72% plochy pod panelom displeja, je HONOR Magic Vs2 ešte ľahší ako jeho predchodca, čo z neho robí doposiaľ najľahší dovnútra skladací telefón. Superľahký titánový pánt, vyrobený najmodernejšou technológiou 3D tlače, dosahuje dokonalú rovnováhu medzi hmotnosťou a pevnosťou. Pánt zaisťuje vďaka konštrukcii bez ozubených kolies a dizajnu kvapky vody hladké otváranie a zatváranie a umožňuje bezproblémovú pozíciu v rôznych uhloch.

HONOR predstavuje v Číne model HONOR Magic Vs2

Výnimočná čistota obrazu a pohodlie pri sledovaní

HONOR Magic Vs2 je vybavený 6,43 palcovým vonkajším displejom OLED s pomerom strán 20:9, ktorý podporuje rozlíšenie 2376 × 1060 a špičkový jas 2500 nitov, čo zaisťuje vynikajúcu čistotu obrazu. V rozloženom stave ponúka vnútorný skladací 7,92-palcový displej OLED rozsiahlejšie zobrazenie s rozlíšením 2344×2156, ktoré dosahuje jas až 1600 nitov.


Prečítaj si tiež: AQ Ultima sú česko-slovenský high-end bez kompromisov za 81 599 €


HONOR Magic Vs2 pokračuje vo svojom úsilí vyvíjať technológie orientované na človeka a prináša pokročilé funkcie pre maximalizáciu užívateľského pohodlia. Vďaka podpore 3840Hz PWM stmievanie na vonkajšej aj vnútornej obrazovke, ktoré minimalizuje digitálne namáhanie očí, nepredstavuje HONOR Magic Vs2 riziko pre oči.

HONOR predstavuje v Číne model HONOR Magic Vs2

Vynikajúce schopnosti fotoaparátu pre dokonalú fotografiu

Fotoaparát HONOR Magic Vs2 je vybavený trojitým systémom fotoaparátov, ktorý sa skladá z 50Mpx širokouhlého fotoaparátu, 20Mpx teleobjektívu a 12Mpx ultra širokouhlého fotoaparátu, čo používateľom umožňuje vytvárať slušné fotografie vďaka vynikajúcim schopnostiam snímania svetla. Vďaka podpore až 40-násobného zoomu, snímaniu pohybu s umelou inteligenciou a optimalizovaným algoritmom pre fotografovanie portrétov, nočných scén atď. dokáže fotoaparát Vs2 kedykoľvek a kdekoľvek v priebehu niekoľkých sekúnd vytvoriť majstrovské diela.


Bude ťa zaujímať: Blog: Život so Samsung Galaxy S23


Vlajkový výkon, maximálna produktivita

HONOR Magic Vs2 je vybavený mobilnou platformou Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen1 a poskytuje vynikajúci výkon. Vďaka vlastným riešeniam HONOR GPU Turbo X a OS Turbo X prináša rýchlejší a plynulejší používateľský zážitok na základe optimalizácie systémových prostriedkov. Operačný systém MagicOS 7.2 maximalizuje produktivitu tým, že prináša funkciu hover a rôzne režimy rozdelenej obrazovky, ktoré otvárajú novú úroveň interakcie.

HONOR Magic Vs2 v sebe ukrýva batériu s kapacitou 5 000 mAh, ktorá v kombinácii s 66W nabíjaním HONOR SuperCharge umožňuje neustále pripojenie bez nutnosti častého nabíjania a stavia HONOR na špici čo sa kapacity batérie medzi skladacími telefónmi týka.


Nech ti neunikne: TEST Lenovo Smart Paper: Je ten papier skutočne taký múdry?


Farba a dostupnosť

HONOR Magic Vs2 je od 12. októbra v Číne k dispozícii v rade elegantných farieb: Midnight Black, Violet Coral a Glacier Blue.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, klikni na tlačidlo a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár