Creative Artisan Edition: Keď sa zvuk stretne s inšpiratívnymi ťahmi štetca

Creative Artisan Edition: Keď sa zvuk stretne s inšpiratívnymi ťahmi štetca

Spoločnosť Creative Technology s nadšením predstavuje edíciu Creative Artisan, inšpiratívnu iniciatívu zameranú na podporu umeleckej komunity prostredníctvom spolupráce s talentovanými umelcami z celého sveta

Vybrané produkty od spoločnosti Creative budú povýšené na exkluzívne umelecké diela, ktoré budú umelcom slúžiť ako plátno na vyjadrenie ich jedinečných predstáv. Touto iniciatívou chce spoločnosť Creative nielen prezentovať talentovaných umelcov, ale im aj poskytnúť platformu, aby mohli zažiariť. Spojením technológie a umenia spoločnosť Creative otvára nové možnosti pre kreativitu a oceňuje rozmanitosť umeleckého prejavu.

Creative Artisan Edition spája svet zvuku a umenia a ponúka limitovanú edíciu produktov, ktoré nielenže poskytujú výnimočnú kvalitu zvuku, ale slúžia aj ako umelecké diela.

Uvedenie edície Creative Artisan znamená začiatok série partnerstiev s talentovanými umelcami po celom svete a spoločnosť Creative je nadšená, že túto cestu môže začať s Lesterom Limom, umelcom zo Singapuru a skutočným kreatívnym nadšencom. Cesta Lestera Lima od filmových plagátov k dynamickému umeniu vypovedá o jeho talente a odhodlaní.


Prečítaj si tiež: Samsung pripraví svet plný hier a fantázie na Comic-Cone Junior v Brne


Medzi jeho podmanivými dielami vyniká majstrovské dielo JELILO, ktoré čerpá inšpiráciu z elegancie medúz. Príbeh proti šikanovaniu, ktorý sa skrýva za JELILO, vysiela silné posolstvo, že ľudia môžu byť väčší ako ich strach. Tento príbeh v pozadí umenia má hlboký význam a má silu rezonovať ľuďmi na celom svete.

Spojením Lesterovej umeleckej vízie s najpredávanejšími stolnými reproduktormi Creative Pebble V3 sa spoločnosť Creative snaží pretvoriť technológiu na umelecké dielo, čím nielen pozdvihuje produkt, ale aj vyzdvihuje obrovský talent, ktorý sa nachádza v tvorivej komunite.


Bude ťa zaujímať: AQ Ultima sú česko-slovenský high-end bez kompromisov za 81 599 €


Edícia Creative Artisan je v podstate dôkazom neochvejného odhodlania posilniť umeleckú komunitu. Pokračovaním v zmysluplnej podpore umelcov sa spoločnosť Creative snaží premeniť každodennú technológiu na umelecké diela v limitovanej edícii, ktoré zostanú exkluzívne a po vypredaní sa nebudú dopĺňať.

Ceny a dostupnosť

Creative Pebble V3 Artisan Edition sa predáva za 59,99 Eur a je k dispozícii na stránke Creative.com.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, klikni na tlačidlo a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár