Motorola ponúka k Moto g54 5G Power Edition a Moto g84 5G 2 TB úložného priestoru zadarmo

Motorola ponúka používateľom Moto g54 5G Power Edition a Moto g84 5G 2 TB úložného priestoru zadarmo

Spoločnosť Motorola ponúka používateľom Moto g54 5G Power Edition a Moto g84 5G atraktívnu akciovú ponuku, ktorá nanovo definuje zážitok zo smartfónu

Všetci používatelia, ktorí si zakúpia zariadenia Moto g54 5G Power Edition a Moto g84 5G odteraz do 31. októbra 2023, budú môcť teraz využiť celé 2TB cloudového úložiska od spoločnosti MobiDrive zadarmo, a to na obdobie dvoch rokov.

Viac priestoru pre viac spomienok

Vo svete, v ktorom je dôležité uchovávať a zachytávať spomienky, spoločnosť Motorola chápe, že obmedzené úložiská smartfónov môžu byť pre používateľov veľkou výzvou. Preto si spoločnosť dala za cieľ zabezpečiť, aby si používatelia uchovali každý okamih. Vďaka akciovej ponuke budú mať kupujúci zariadení Moto g54 5G Power Edition a Moto g84 5G k dispozícii 2TB úložného priestoru navyše, pripravené na ukladanie všetkých obľúbených momentov, zábavných videí a drahocenných spomienok.

Či už ide o rodinné dovolenky, jesenné dobrodružstvá, zábavné reels výzvy alebo neustále rastúcu zbierku fotografií a videí, telefóny Motorola Moto g54 5G Power Edition a Moto g84 5G v kombinácii s robustným cloudovým úložiskom MobiDrive poskytnú používateľom kapacitu potrebnú na uchovanie všetkých týchto vzácnych momentov.


Prečítaj si tiež: TEST Lenovo Tab P12: Tablet či mininotebook? Oboje


Uplatnenie nároku na 2TB cloudového úložiska bude pre používateľov viac než jednoduché. Zariadenia Moto g54 5G Power Edition a Moto g84 5G sa budú dodávať s vopred povolenou cloudovou aplikáciou, v ktorej sa používatelia musia len zaregistrovať, aby dostali svoj 2TB darček.

Podrobnosti a obdobie trvania akciovej ponuky

Akciová ponuka  2TB bezplatného cloudového priestoru od spoločnosti MobiDrive sa bude vzťahovať na smartfóny Motorola Moto g54 5G Power Edition a Moto g84 5G zakúpené na Slovensku u obchodných partneroch spoločnosti Motorola.

Táto ponuka bude platiť do 31. októbra 2023. Obe zariadenia sa budú dodávať s už povolenou cloudovou aplikáciou MobiDrive s už načítaným 2TB úložným priestorom, na aktiváciu ktorej bude potrebná iba registrácia.

Viac informácií o smartfónoch Moto g54 5G Power Edition a Moto g84 5G si  môžu používatelia pozrieť na oficiálnej webstránke spoločnosti Motorola.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, klikni na tlačidlo a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár