HONOR Magic6 s LLM bude poháňať Snapdragon 8 Gen 3

HONOR Magic6 s LLM bude poháňať Snapdragon 8 Gen 3

Globálna technologická značka HONOR včera na samite Snapdragon Summit 2023 na Havaji oznámila, že jej nadchádzajúci HONOR Magic6 bude poháňaný revolučnou mobilnou platformou Snapdragon® 8 Gen 3

Predvedie silu „on-device Large Language“ modelu (LLM) s veľkosťou parametrov sedem miliárd. Spolupráca medzi HONOR a Qualcomm Technologies využíva odborné znalosti oboch spoločností na podporu LLM a vytvorenie ekosystému zameraného na človeka, ktorý umožňuje bezproblémové inteligentné interakcie medzi viacerými zariadeniami. Na podujatí HONOR tiež predstavil niekoľko vylepšených funkcií pripojenia MagicRing, ktoré zdôraznili úsilie o spoluprácu medzi týmito dvoma spoločnosťami. 

V spoločnosti HONOR sa snažíme posúvať hranice inovácií a vytvárať inteligentnejší a intuitívnejší používateľský zážitok,“ povedal George Zhao, generálny riaditeľ spoločnosti HONOR Device Co. „Zaviazali sme sa využiť silu umelej inteligencie na transformáciu spôsobu, akým ľudia interagujú s technológiou, aby bola bezproblémová, ešte personalizovanejšia, s pozitívnym vplyvom na životy používateľov s nulovým ohrozením ich súkromia. Sme radi, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou Qualcomm Technologies, ktorá zdieľa našu víziu úsilia o dokonalosť zameranú na človeka. Budeme naďalej podporovať inovácie a otvorene spolupracovať s partnermi na formovaní budúcnosti, v ktorej umelá inteligencia posilňuje a obohacuje životy jednotlivcov na celom svete.“

HONOR Magic6 s LLM bude poháňať Snapdragon 8 Gen 3

Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou HONOR na rozvoji technológií s najmodernejšími technológiami,“ povedal Alex Katouzian, senior viceprezident a generálny riaditeľ pre mobilné, výpočtové a XR zariadenia, Qualcomm Technologies, Inc.

Tešíme sa na užšiu spoluprácu so spoločnosťou HONOR s cieľom revolúcie v spôsobe, akým ľudia žijú, pracujú a komunikujú, a vytvárať transformačné skúsenosti, ktoré otvoria nové možnosti v neustále rastúcom svete. vyvíjajúci sa svet umelej inteligencie.“


Prečítaj si tiež: AQ Ultima sú česko-slovenský high-end bez kompromisov za 81 599 €


Na rozdiel od cloudových LLM, ktoré sú školené pomocou verejne dostupných súborov údajov, LLM v zariadeniach HONOR sú založené na znalostiach používateľa o zariadení a poskytujú personalizované služby podľa svojich preferencií. HONOR a Qualcomm Technologies spolupracovali na vývoji LLM v zariadení, ktoré môže byť prínosom pre spotrebiteľov, so zameraním na tri kľúčové oblasti: výkon, efektivitu a súkromie používateľov.

Výsledkom spoločného úsilia je optimalizácia, ktorá umožňuje mobilnej platforme efektívne využívať LLM bez nadmernej spotreby energie, ako aj ochrana údajov, ktorá zaisťuje, že údaje v zariadení zostanú v bezpečí.

Smartfón HONOR Magic6, poháňaný mobilnou platformou Snapdragon 8 Gen 3, bude poháňaný LLM v zariadení so siedmimi miliardami parametrov, ktoré odštartujú novú éru generatívnej umelej inteligencie. Počas svojej prezentácie HONOR tiež predstavil tvorbu videa poháňanú umelou inteligenciou, aby ilustrovala potenciál schopností umelej inteligencie.


Bude ťa zaujímať: TEST Lenovo Smart Paper: Je ten papier skutočne taký múdry?


Zadávaním príkazov inteligentnému hlasovému asistentovi YOYO môžu používatelia ľahko vytvárať krátke videá pomocou fotografií a záberov uložených v zariadení. Šablóny, motívy a hudbu videí, ktoré vytvoríte, môžete tiež prispôsobiť pomocou ďalších pokynov na prispôsobenie výsledkov.

Ukážka vytvárania videa LLM AI na zariadení:

Na Snapdragon Summit 2023 HONOR tiež predstavil multimodálnu interakciu založenú na sledovaní očí s názvom Magic Capsule a tri kľúčové funkcie MagicRing: pripojenú kameru, pripojený vstup a zdieľanie obrazovky viacerých zariadení. MagicRing využíva najnovšiu technológiu Snapdragon Seamless na bezproblémovú výmenu väčšieho množstva dát medzi zariadeniami a zároveň je stabilnejší a energeticky účinnejší než kedykoľvek predtým.

HONOR zostane otvorený spolupráci s globálnymi partnermi a bude pokračovať vo vývoji ekosystému AI v zariadeniach a zároveň prispievať celému odvetviu inováciami zameranými na človeka pre inteligentnú budúcnosť.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, klikni na tlačidlo a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár