HONOR Magic V2 a jeho fotoaparát s pokročilou umelou inteligenciou

Najnovšia vlajková loď značky HONOR, smartfón HONOR Magic V2, dokáže zachytiť pôsobivé snímky kedykoľvek a kdekoľvek

HONOR Magic V2, vybavený výkonným kamerovým systémom Falcon, pozostáva z 50MP ultraširokouhlého fotoaparátu s väčším snímačom a clonou pre lepšie zachytenie svetla, 50MP širokouhlého fotoaparátu a 20MP teleobjektívu. HONOR Magic V2, poháňaný patentovaným HONOR Image Engine 2.0, ponúka používateľom inteligentnejšie a efektívnejšie fotografovanie s revolučnými funkciami, ako je AI Motion Sensing, Millisecond Falcon Capture a výpočtová optika Ultra Fusion.

Prispôsobený obrazový snímač pre vynikajúci optický výkon

Spoločnosť HONOR úzko spolupracovala s ďalšími partnermi na vývoji úplne nového senzora. To v 50MP hlavnom fotoaparáte spolu s veľkou clonou f/1.9 zaisťuje, že fotoaparát HONOR Magic V2 zachytí viac svetla a poskytne jasnejší obraz so živými farbami a ostrými detailmi, lepšou expozíciou a širším dynamickým rozsahom. Nový snímač je tiež vybavený vylepšeným osemjadrovým zaostrením na plné pixely, ktoré optimalizuje detekciu a zaostrenie objektu.

HONOR Magic V2 a jeho fotoaparát s pokročilou umelou inteligenciou

HONOR Magic V2 zdokonalil integráciu clony a veľkého snímača, čo používateľom umožňuje ľahko robiť dokonalé fotografie aj pri slabom osvetlení alebo protisvetle. Nová vlajková loď prekonáva priemyselné štandardy s najlepším riešením vysokorýchlostného snímania na trhu.

Technológia snímania pohybu poháňaná umelou inteligenciou na zachytenie skvelých okamihov

Milisekundové oneskorenia pri snímaní sú teraz s HONOR Magic V2 minulosťou, pretože tím HONOR zlepšil vyrovnávaciu pamäť obrazového úložiska z 200 milisekúnd na maximálne 1 500 milisekúnd vo svojom výskumnom a vývojovom centre, čo umožňuje ukladanie veľkého počtu obrázkov. HONOR tiež vylepšil inteligentnú technológiu rozpoznávania AI pre ešte lepšiu identifikáciu obrazu. Umelá inteligencia teraz dokáže vybrať tie najlepšie fotografie nasnímané naraz za 1,5 sekundy, takže používatelia telefónu HONOR Magic V2 nikdy nezmeškajú dokonalý záber výnimočného okamihu života.


Tiež zaujímavé: HONOR Magic6 s LLM bude poháňať Snapdragon 8 Gen 3


AI Motion Sensing Capture využíva sieť AI trénovanú na viac ako 270 000 snímkach, čo umožňuje kamere presne rozpoznať rôzne situácie a identifikovať najzaujímavejšie v každej situácii. To je spôsob, ako získať najlepší záber behu, skákania alebo úsmevu. Táto intuitívna funkcia, ktorá je ideálna na ostré a nerozmazané snímky niekoho, kto skáče od radosti alebo má športový zápas alebo preteky, ako aj na šťastné chvíle s domácimi miláčikmi, vám umožní stať sa najlepším fotografom kedykoľvek a kdekoľvek.

Spolu s priekopníckym superľahkým titánovým pántom prináša HONOR Magic V2 revolúciu vo fotografovaní. Vďaka pokročilému dizajnu s nulovým prevodovým stupňom poskytuje toto špičkové zariadenie pozoruhodnú funkciu „hover“, ktorá umožňuje používateľom bez námahy zachytiť nádherné skupinové fotografie bez toho, aby sa spoliehali na pomoc ostatných, a zároveň si užívať slobodu ovládania bez použitia rúk. HONOR Magic V2 prináša jedinečné perspektívy a umožňuje dokonalú kompozíciu.


Bude ťa zaujímať: Slováci stále ešte viac používajú SMS ako Messenger


Millisecond Falcon Capture pre výnimočnú rýchlosť snímania

Pokiaľ ide o zlepšenie kvality obrazu, rýchlosti a čistoty obrazu, HONOR nerobí žiadne kompromisy. Vďaka novej funkcii Millisecond Falcon Capture v telefóne HONOR Magic V2 sa rýchlosť spracovania obrazu ešte viac zvýšila.

V porovnaní s predchádzajúcou generáciou HONOR Magic V2 výrazne zlepšil rýchlosť spúšťania, zaostrenie, odozvu uzávierky a rýchlosť snímania. Funkcia Millisecond Falcon Capture tiež posúva čistotu obrazu ďalej, takže používatelia môžu ľahko zachytiť akúkoľvek scénu v priebehu milisekúnd.

Prejdite na superdynamický živý displej, ktorý poskytuje verný a živý obraz

Značka HONOR zaručí, že používatelia pri fotografovaní dostanú to, čo vidia na obrazovke, v konzistentnej kvalite. Super AI RAW 2.0 posúva dynamický rozsah a presnosť farieb na ďalšiu úroveň od celého procesu snímania obrazu až po zobrazenie. HONOR Magic V2 a jeho kalibrovaný algoritmus presne načítava údaje o svetlých častiach a tieňoch scény, čím zaisťuje presný dynamický rozsah pri zobrazení.


Prečítaj si tiež: Herná recenzia Total War: Pharaoh – cesta faraóna


Aby sa presnosť farieb dostala na vrchol, algoritmus AI je tiež vybavený vylepšenou metódou kalibrácie farieb, ktorá poskytuje prispôsobené riešenia založené na zložitosti rôznych scén. Super AI RAW 2.0 prináša používateľom HONOR Magic V2 tie najautentickejšie farby.

HONOR Magic V2 a jeho fotoaparát s pokročilou umelou inteligenciou

V čase, keď fotografie zo smartfónov hrajú čoraz dôležitejšiu úlohu v našom každodennom živote, HONOR Magic V2 stanovuje nové štandardy v zobrazovacej technológii. Vďaka pozoruhodným fotografiám a funkcii „hover“ tento  vlajkový smartfón nanovo definuje možnosti fotografovania v segmente skladacích zariadení.

Viac informácií o značke HONOR nájdete na oficiálnych stránkach: www.hihonor.com/sk/ a na novom slovenskom e-shope www.honorslovensko.sk

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár