Motorola uvádza moto g04 s prémiovým dizajnom a super cenou

Motorola uvádza moto g04 s prémiovým dizajnom a super cenou

Spoločnosť Motorola predstavuje nový smartfón moto g04, ktorý nerobí kompromisy v oblasti štýlu ani pohlcujúcej zábavy

Od elegantného dizajnu až po pohlcujúci displej a pokročilé funkcie fotoaparátu poháňané umelou inteligenciou – moto g04 nanovo definuje očakávania používateľov od toho, čo môže ponúknuť cenovo dostupný smartfón.

Moto g04 je precízne vyrobený z prvotriednych materiálov a obsahuje efektívne puzdro fotoaparátu a bočnú čítačku odtlačkov prstov pre pohodlie používateľa. Nový moto g04 prichádza v palete žiarivých farieb – Concord Black, Sea Green, Satin Blue a Sunrise Orange. Vodoodpudivý dizajn tiež zaisťuje odolnosť a ochranu proti poliatiu alebo postriekaniu, vďaka čomu je moto g04 skutočným spoločníkom pre každodenné dobrodružstvá.

Moto g04 má mimoriadne jasný 6,6-palcový HD+ displej bez výrezu, ktorý mení zážitok zo sledovania. Vďaka 90 Hz obnovovacej frekvencii pre plynulé posúvanie a inteligentnému nastaveniu obnovovacej frekvencie pre efektívne využívanie batérie je moto g04 navrhnutý pre vizuálnu dokonalosť.


Prečítaj si tiež: HTC VIVE má zimní slevy na XR zařízení i smartphone HTC U23 Pro


Či už sa na obrazovku pozeráte pri jasnom slnečnom svetle alebo v noci v posteli, režim vysokého jasu a režim nočného svetla sa postarajú o optimálny zážitok zo sledovania. Zatiaľ čo Dolby Atmos poskytuje bohatý, viacrozmerný zvuk prostredníctvom reproduktora alebo slúchadiel, čím pozdvihuje zvukový zážitok do nových výšin.Motorola uvádza moto g04 s prémiovým dizajnom a super cenou

 

Moto g04 má fotoaparát so 16 MPx snímačom poháňaný umelou inteligenciou, ktorý nie je iba objektívom, ale rozprávačom príbehov. Automatické vylepšenia zabezpečujú zábery pripravené na sociálne médiá a schopnosť rýchleho zaostrovania zaručuje ostré a detailné fotografie. Inteligentné funkcie ako HDR a režim Portrét prinášajú profesionálny nádych do fotografovania, zatiaľ čo funkcia retuše tváre predného fotoaparátu vylepšuje selfie.

Zažite rýchly výkon s funkciou RAM Boost, ktorá premieňa úložisko na virtuálnu pamäť RAM a pridáva až 4 GB/8 GB virtuálnej pamäte RAM (podľa potreby), čo vedie k rýchlejšiemu spúšťaniu aplikácií a plynulejšiemu multitaskingu.


Bude ťa zaujímať: TEST: Lenovo Yoga AiO 9 je šelma s i9kou v masívnom 32″ monitore


Toto zariadenie poháňané osemjadrovým procesorom ponúka bezproblémové zážitky – od videohovorov až po možnosti fotografovania s umelou inteligenciou. Moto g04 je skonštruovaný pre konzistentne plynulý a svižný výkon počas rôznych činností a predstavuje výkonnú jednotku vo svete cenovo dostupných smartfónov.

Motorola uvádza moto g04 s prémiovým dizajnom a super cenou

Tento smartfón so svojím štýlovým dizajnom, pohlcujúcim displejom, pokročilými funkciami fotoaparátu a solídnym výkonom ponúka presvedčivý balík pre používateľov, ktorí hľadajú cenovo dostupné, ale prémiové zariadenie. Zostaňte v spojení, zachytávajte úžasné okamihy a užívajte si nerušenú zábavu – a to všetko za veľmi prijateľnú cenu.


Nech ti neunikne: Umelá inteligencia pomáha hackerom útočiť na slovenské firmy


Dostupnosť

Nový moto g04 bude dostupný s počiatočnou odporúčanou cenou 119.99 eur.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár