Práve testujeme HONOR Magic V2, najtenší skladací smartfón na trhu

Práve testujeme HONOR Magic V2, najtenší skladací smartfón na trhu

HONOR Magic V2, najtenší dovnútra skladací smartfón na svete, je teraz k dispozícii v Európe

Viac ako 400 zástupcov médií a partnerov sa zúčastnilo výstavy, ktorá sa konala v Porsche Experience Center v Lipsku, a HONOR opätovne potvrdil svoj záväzok k inováciám a skvelému prevedeniu.

Hostia mohli získať exkluzívny pohľad na PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, ktorý kombinuje najnovšie technické inovácie značky HONOR s nadčasovou eleganciou dizajnu Porsche. Mali tiež vzácnu príležitosť vychutnať si fúziu luxusu a technológie HONOR počas vzrušujúcich pretekárskych simulácií a prehliadky zákulisia továrne Porsche.

HONOR Magic V2 nanovo definuje zážitok zo skladania s bezkonkurenčnou štíhlosťou a výkonom

Magic V2, vyvinutý počas dvoch rokov, obsahuje viac ako 210 technologických inovácií, vrátane ultratenkej batérie, chladiaceho systému, pántu, konektora typu C, obrazovky, reproduktora a ďalších. Ide o najtenší skladací smartfón, aký kedy HONOR predstavil.

Práve testujeme HONOR Magic V2, najtenší skladací smartfón na trhu

Váži len 231 g a v zloženom stave meria len 9,9 mm.[1] Je vybavený novou generáciou duálnych kremíkovo-uhlíkových batérií s priemernou hrúbkou iba 2,72 mm, ktorá dosahuje v tenkom a ľahkom tele skladacej vlajkovej lode vysokú kapacitu až 5 000 mAh.


Prečítaj si tiež: Samsung predstavuje SSD disk 990 EVO


Okrem tenkého profilu sa HONOR Magic V2 môže pochváliť priekopníckym použitím leteckých materiálov a pántom z titánovej zliatiny vyrobeným pomocou 3D tlače – po prvý krát pri skladacích zariadeniach. Jeho odolnosť je certifikovaná spoločnosťou SGS a presahuje 400 000 zložení, čo sľubuje spoľahlivosť na desať rokov pri každodennom používaní.

HONOR Magic V2 je vybavený trojitým zadným fotoaparátom, ktorý zahŕňa 50 MPx hlavný fotoaparát (f/1.9), 50 MPx ultraširokouhlý fotoaparát (f/2.0) a 20 MPx teleobjektív (f/2.4). Predný duálny fotoaparát je vybavený dvoma 16 MPx fotoaparátmi (f/2.2).

Vďaka inováciám zameraným na človeka podporuje HONOR Magic V2 aj špičkovú technológiu 3840Hz PWM Dimming, ktorá minimalizuje namáhanie očí a zaisťuje pohodlný zážitok zo sledovania aj pri dlhšej dobe používania.

V priekopníckom modeli Magic V2 sa do popredia dostávajú softvérové inovácie, ktoré posúvajú užívateľský zážitok na novú úroveň. Špičková funkcia „hover“ mení definíciu interakcie, vďaka čomu sú videokonferencie, prehrávanie hudby a fotografovanie intuitívnejšie a efektívnejšie než kedykoľvek predtým.


Nech ti neunikne: Novinky od NVIDIA: Vycházejí GeForce RTX 4070 a 4070 Ti SUPER


Vďaka vylepšenej ostrosti a pohodliu prináša Magic V2 bezkonkurenčný zážitok z prehliadania webu a perfektne ostré online stretnutia. Okrem toho funkcia Dual Tasking Efficiency, ktorá umožňuje vertikálne rozdeliť obrazovku, mení multitasking na bezproblémovú aktivitu a umožňuje súčasne kombinovať prácu a voľný čas, čím otvára nové možnosti.

HONOR opätovne potvrdzuje svoje zameranie na európsky trh a Magic V2 je dôkazom jeho záväzku uspokojiť náročné požiadavky európskych používateľov. Najmodernejší HONOR Magic V2 práve prichádza na slovenský trh. Od 26. januára (leden) ho môžu zákazníci nájsť na oficiálnom e-shope www.honorslovensko.sk alebo v sieti predajní Nay.

K dispozícií je v čiernej a fialovej verzii. Začiatkom februára sa objaví aj v ponuke mobilných operátorov O2 a Orange. Predajná cena je stanovená na 1.999 €, ale v ponuke všetkých predajcov bude okamžitý bonus v hodnote 300 € a tak konečná cena Magic V2 na Slovensku je 1.699 €.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár