Samsung spustil predaj mobilov Galaxy S24 s umelou inteligenciou. Je o ne enormný záujem

Spoločnosť Samsung Electronics začala na Slovensku predávať novú sériu telefónov Galaxy S24, ktorú tvoria modely Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ a Galaxy S24

Ich predaj v rámci predobjednávok výrazne prekonal minuloročnú sériu Galaxy S23. Nové telefóny lákajú na revolučné funkcie Galaxy AI a špičkové parametre. Zákazníkov zaujal predovšetkým najnovší model Galaxy S24 Ultra, ktorý si objednalo viac ako 60 % z nich. Najväčší záujem je o modely v čiernej farbe a s väčšou pamäťou.

Séria Galaxy S24 predstavuje prvý krok k ére mobilných telefónov s umelou inteligenciou. Tento revolučný posun sa taktiež podpísal na úspešnosti predpredaja.

„Som príjemne prekvapený, aký úspech malo na Slovensku uvedenie novej série telefónov Galaxy S24. V rámci predobjednávok bol najväčší záujem o model Galaxy S24 Ultra, ktorý si objednalo 61 % záujemcov. U zákazníkov viedla elegantná čierna farba a vyššie pamäťové kapacity. Aj vďaka promo akciám zvolilo väčšiu pamäť 95 % záujemcov,“ hovorí Tomáš Balík, šéf mobilnej divízie Samsung Electronics pre Českú a Slovenskú republiku. Čierny farebný variant prevládal v 40 % predobjednávok, ďalej mali zákazníci záujem o šedú (29 %) alebo fialovú verziu (13 %).


Prečítaj si tiež: Samsung predstavuje SSD disk 990 EVO


Prémiový dizajn a farby inšpirované prírodou

Modely sa predávajú v niekoľkých farebných variantoch a ich maloobchodná odporúčaná cena začína na sume 899 eur. Modely Galaxy S24 a S24+ sú k dispozícii v štýlovej Onyx Black (čierna), Marble Gray (šedá), Cobalt Violet (fialová) a Amber Yellow (žltá). Galaxy S24 Ultra sa predáva v odtieňoch titánu.

Titanium Gray (Šedý titán), Titanium Black (Čierny titán), Titanium Violet (Fialový titán) a Titanium Yellow (Žltý titán) je doplnený titánovým rámom, ktorý prispieva k jeho dlhovekosti a odolnosti.

Samsung Galaxy S24 prichádza s Galaxy AI. Začína nová éra smartfónov

Navyše lepšie padne do ruky a ľahšie sa s ním pracuje. Samsung pripravil aj exkluzívne farebné kombinácie: ikonickú Jade Green, hrejivú Sandstone Orange alebo ľadovú Saphire Blue, ktoré sú dostupné v e-shope samsung.sk a v kamenných predajniach.

MODEL VEĽKOSŤ ÚLOŽISKA FARBY ODPORÚČANÁ MALOOBCHODNÁ CENA
Galaxy S24 256 GB Čierna, Šedá, Fialová, Žltá, zelená Jade Green*, oranžová Sandstone Orange*, modrá Saphire Blue* 959 Eur
128 GB 899 Eur
Galaxy S24+ 512 GB Čierna, Šedá, Fialová, Žltá, zelená Jade Green*, oranžová Sandstone Orange*, modrá Saphire Blue* 1269 Eur
256 GB 1149 Eur
Galaxy S24 Ultra 1 TB** Čierny titán, Šedý titán, Fialový titán, Žltý titán, zelená Titanium Green*, oranžová Titanium Orange*, modrá Titanium Blue* 1809 Eur
512 GB 1569 Eur
256 GB 1449 Eur

Všetky uvedené ceny sú odporúčané maloobchodné ceny stanovené výrobcom. Predajná cena sa môže líšiť v závislosti od predajcov.

Galaxy AI mení svet

Inovatívne a praktické funkcie Galaxy AI menia spôsob, akým komunikujeme, tvoríme a objavujeme svet okolo seba. Od komunikácie bez bariér pomocou Simultánneho prekladu (Live Translate) až po nový štandard vyhľadávania s funkciou Circle to Search with Google, Galaxy AI mení naše každodenné zvyklosti.

Kreatívcov potešia grafické nástroje s Galaxy AI, ktoré umožnia jednoducho upravovať fotografie a videá, meniť kompozíciu či pridávať a mazať nechcené objekty. Nástroj Návrhy úprav (Edit Suggestion) sám navrhne optimálne úpravy pre vaše fotografie.


Keď dočítaš: Herný TEST: Je Endless Dungeon nekonečná zábava?


Samsung sa zaväzuje k predĺženiu životnosti produktov, spolu s tým ponúka nová séria Galaxy S24 sedem generácií aktualizácií operačného systému a sedem rokov bezpečnostných aktualizácií.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár