Prečo by ste mali chcieť práve túto skladačku a aké praktické využitie má HONOR Magic V2?

Smartfóny sú neoddeliteľnou súčasťou nášho osobného a profesionálneho života. Príchod HONOR Magic V2 predstavuje míľnik v dizajne smartfónov a prináša jasné vyhliadky pre tých, ktorí si už nechcú vyberať medzi telefónom, ktorý vyzerá dobre a tým, ktorý má batériu s dlhou výdržou

Rozhodovať sa medzi skladným zariadením do vrecka a tým, ktoré má poriadne veľký displej, či váhať medzi špičkovým fotoaparátom v ťažkom tele alebo tým menej výkonným v ľahšom zariadení.

Vďaka množstvu prelomových technologických inovácií drží HONOR Magic V2 nový rekord ako najľahší dovnútra skladací smartfón a prekonáva hmotnostnú bariéru medzi skladacími zariadeniami a bežnými smartfónmi. To však stále nie je pre mnohých užívateľov dostatočný dôvod, prečo by mali investovať do drahšieho modelu smartfónu. Ak im však dáte argument, že majú tri výkonné zariadenia v jednom, spozornejú…

Honor Magic V2

Kto by nechcel inteligentný telefón, šikovný tablet a spoľahlivý fotoaparát v jednom. Navyše s baterkou, ktorá vydrží naozaj dlho.

Super ľahký a tenký dizajn

HONOR Magic V2 váži iba 231 g. Vďaka rámu vyrobenému z leteckej zliatiny horčíka so vzácnymi zeminami je HONOR Magic V2 doposiaľ najľahší a najtenší dovnútra skladací telefón, kedy v zloženom stave meria len 9,9 mm.

Super-ľahký titánový pánt, vyrobený najmodernejšou technológiou 3D tlače, dosahuje dokonalú rovnováhu medzi hmotnosťou a pevnosťou. Pánt zaisťuje vďaka konštrukcii bez ozubených koliesok hladké otváranie a zatváranie a umožňuje bezproblémovú pozíciu v rôznych uhloch.

Pohodlie očí pri sledovaní

HONOR Magic V2 je vybavený 6,43 palcovým vonkajším displejom OLED s pomerom strán 20:9, ktorý podporuje rozlíšenie 2376 × 1060 a špičkový jas 2500 nitov, čo zaisťuje vynikajúcu čistotu obrazu. V rozloženom stave ponúka vnútorný skladací 7,92-palcový displej OLED rozsiahlejšie zobrazenie s rozlíšením 2344×2156, ktoré dosahuje jas až 1600 nitov.


Prečítaj si tiež: TEST: Honor 90 dýcha na krk vlajkovým lodiam


A vďaka inováciám zameraným na človeka podporuje HONOR Magic V2 aj špičkovú technológiu 3840Hz PWM so stmievaním na vonkajšej aj vnútornej obrazovke, ktoré minimalizuje digitálne namáhanie očí a zaisťuje tak pohodlný zážitok zo sledovania aj pri dlhšej dobe používania.

Trojitý fotoaparát pre dokonalú fotografiu

HONOR Magic V2 je vybavený trojitým systémom fotoaparátov, ktorý zahŕňa 50Mpx hlavný fotoaparát, 50 MPx ultraširokouhlý fotoaparát a 20 MPx teleobjektív.

Honor Magic V2

To vám umožní vytvárať slušné fotografie vďaka vynikajúcim schopnostiam snímania svetla. S podporou až 40-násobného zoomu, snímaním pohybu s umelou inteligenciou a optimalizovaným algoritmom pre fotografovanie portrétov a nočných scén, dokážete s fotoaparátom Magic V2 vytvoriť majstrovské diela kedykoľvek a kdekoľvek v priebehu niekoľkých sekúnd.

Maximálna produktivita…

Vyžaduje sa od vás, a preto ju aj vy očakávate od vašich inteligentných technológií? HONOR Magic V2 s vami rozhodne bude držať krok. Ukrýva v sebe novú generáciu duálnej kremíkovo-uhlíkovej batérie s kapacitou 5 000 mAh, ktorá v kombinácii s 66W nabíjaním HONOR SuperCharge umožňuje neustále pripojenie bez nutnosti častého nabíjania.


Bude ťa zaujímať: Displej HONOR Magic6 Lite odoláva poškriabaniu a nezničí vašu peňaženku


Okrem toho je HONOR Magic V2 vybavený mobilnou platformou Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen1 a poskytuje vynikajúci výkon. Okrem toho funkcia Dual Tasking Efficiency, ktorá umožňuje vertikálne rozdeliť obrazovku, mení multitasking na bezproblémovú aktivitu a umožňuje súčasne kombinovať prácu a voľný čas, čo vám otvára nové možnosti.

Honor Magic V2

5 dôvodov, prečo HONOR Magic V2 musíte milovať!

  1. V zloženom stave nie je ani taký hrubý a ťažký, ako iné smartfóny s porovnateľnou veľkosťou. Zmestí sa pohodlne do ruky aj do vrecka.
  2. V otvorenom stave vydá za menší tablet, ktorý zobrazí vaše tabuľky či prezentácie, umožní sledovanie a strihanie videí či úpravu fotiek na oveľa väčšej ploche, akú ponúka hociktorý smartfón.
  3. Zložený aj rozložený disponuje stmievaním, špičkovým jasom a kvalitným rozlíšením, takže šetrí vaše oči aj pri dlhšom používaní.
  4. Má elegantné farby Midnight Black a Violet Coral, z ktorých si vyberie biznismen, cestovateľ aj tvorca obsahu na sociálne siete.
  5. Túto hračku naozaj nemá veľa ľudí na Slovensku (ani v Čechách), preto si rozhodne získate pozornosť a obdiv ostatných milovníkov technologických noviniek.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Honor.

Honor Magic V2 sme otestovali aj v našej redakcii TechGuru a o podrobnosti sme sa podelili v článku.

Pridaj komentár