Čo robí Motorola razr 40 Ultra najkrajším a najodolnejším vyklápacím telefónom?

Čo robí Motorola razr 40 Ultra najkrajším a najodolnejším vyklápacím telefónom?

Motorola razr 40 Ultra nie je len jedným z najkrajších vyklápacích telefónov, ale je aj jedným z najodolnejších vo svojej triede

Motorola razr 40 Ultra poskytuje používateľom úplne iný zážitok z používania vyklápacieho telefónu vďaka početným inováciám, ktoré ho jednoznačne odlišujú od konkurencie.

Dve najväčšie vylepšenia, ktoré razr 40 Ultra prináša na trh, sú nepochybne najväčšia externá obrazovka na vyklápacom telefóne a výrazne vylepšený systém pántov, ktoré poskytujú vynikajúci zážitok z používania skladacej obrazovky.

Čo robí Motorola razr 40 Ultra najkrajším a najodolnejším vyklápacím telefónom?

Motorola razr má nielen  väčší externý displej pOLED s najrýchlejšou obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ale je vybavený aj technológiou Ultra Thin Glass, ktorá zaisťuje plynulé používanie vnútornej obrazovky takmer bez záhybov.


Prečítaj si tiež: Motorola Edge 40 Neo. Vodeodolnosť, 144 Hz a 12 GB RAM za túto cenu?


Vďaka väčším rozmerom môžu používatelia používať externú obrazovku na prezeranie všetkých upozornení, odpovedať na správy, sledovať videá na YouTube, používať navigáciu Google a spúšťať aplikácie ako na veľkom displeji namiesto svojich widgetov, ako je to u všetkých ostatných podobných modelov. Na tomto displeji je dokonca možné hrať aj hry – a to všetko bez potreby otvárania telefónu, aby ste sa dostali na hlavnú obrazovku.

Smartfón Motorola razr 40 Ultra má aj nový systém pántov a je navrhnutý tak, aby bez problémov vydržal 400 000 otvorení, čo je dvakrát viac v porovnaní s predchádzajúcou generáciou.

Motorola podrobila razr 40 Ultra prísnym testom odolnosti, vrátane odolnosti voči pádom, teplotným zmenám a mnohým ďalším záťažovým testom, aby sa zaistilo, že používatelia dostanú špičkový produkt.

Dodatočnú ochranu sklápacieho displeja zabezpečuje Gorilla Glass Victus a nechýba ani špeciálny chladiaci systém, ktorý zabraňuje prehrievaniu telefónu pri intenzívnom používaní.


Nech ti neunikne: Herný TEST: Tekken 8 je poriadna nakladačka prístupná aj nováčikom


O optimálny výkon telefónu sa starajú seriózne špecifikácie, vrátane procesora Snapdragon 8+ Gen 1 v kombinácii s 8/256 GB pamäťou, 3 800 mAh batériou s podporou rýchleho a bezdrôtového nabíjania, ako aj nabíjačky v balení, ktorá je dokonca aj pri dnešných prémiových telefónoch raritou.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Motorola.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


Pridaj komentár