HONOR Magic Moments Awards 2024 je súťaž o ceny za 100 000 dolárov. Stačí fotiť mobilom

HONOR Magic Moments Awards 2024 je súťaž o ceny za 100 000 dolárov. Stačí fotiť mobilom

Globálna technologická značka HONOR práve ohlásila štart súťaže HONOR Magic Moments Awards 2024. Tento rok oslavuje štvrtý ročník celosvetovej súťaže fotografií z mobilných telefónov, ktorú značka organizuje

Súťaž ponúka možnosť získať až 59 ocenení v šiestich rôznych kategóriách: krajiny, portréty, momentky, videá, skupinové fotografie a ďalšie. Hlavným cieľom je povzbudiť všetkých, aby prostredníctvom svojich telefónov zachytili ľudské emócie. Odborná porota zložená zo siedmich renomovaných odborníkov bude hodnotiť prihlásené príspevky.

Celkový fond cien pre túto súťaž presahuje 100 000 USD, pričom jednotliví účastníci majú šancu získať ceny v hodnote až 15 000 USD. Termín na odoslanie príspevkov je do 6. augusta a víťazi budú vyhlásení v septembri tohto roka.

George Zhao, generálny riaditeľ spoločnosti HONOR Device Co., Ltd., povedal:

„HONOR Magic Moments Awards boli založené v roku 2021 ako platforma slúžiaca na výmenu fotografií a inšpiráciu pre používateľov, aby ukázali svoju kreativitu. Súťaž ponúka rovnakú príležitosť pre všetkých, od profesionálnych fotografov až po bežných používateľov smartfónov.“

Od prvého ročníka sa do súťaže zapojilo viac ako milión príspevkov z 51 krajín a celkovo 320 000 účastníkov z celého sveta.


Prečítaj si tiež: Herný TEST: Ready or Not – taktická FPS ako sa patrí


Porotcovia tejto súťaže sú odborníci z rôznych oblastí fotografie, vrátane svetoznámych mien ako Zhao Yingxin, Jassim Rabia Al-Awadhi, Ale Megale, Mathieu Courdesses, Stefano Guindani, Samuel Deng a Hou Weilong. Títo odborníci využijú svoje skúsenosti a vedomosti na výber najlepších diel.

Hlavné ceny budú udeľované v šiestich kategóriách: Na ceste, My, Ochrana, Momentka, Príbeh a Video. Súťaž povzbudzuje fotografov so smartfónmi, aby využili technológiu na zachytenie autentických ľudských príbehov a emócií v rôznych situáciách. Okrem toho sa udelí 20 ocenení Recommendations Award a Excellence Award, kde víťazi získajú najnovšie produkty série HONOR N.

Displej HONOR Magic6 Lite odoláva poškriabaniu a nezničí vašu peňaženku
Honor Magic6 Lite. Ilustračné foto.

HONOR ako líder v technológii fotoaparátov pre smartfóny neustále investuje do zlepšenia zážitku z mobilnej fotografie. Ich najnovšie modely, HONOR Magic6 a PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, ponúkajú pokročilé fotoaparátové systémy poháňané umelou inteligenciou a optickými technológiami, ktoré zabezpečujú prvotriedne výsledky.

Ak ste nadšencom fotografie a chcete sa zapojiť, môžete svoje príspevky odoslať do 6. augusta na oficiálnu webovú stránku HONOR alebo sa zúčastniť na sociálnych médiách s označením #HONORMagicMoments.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


Pridaj komentár