Motorola predstavuje novú generáciu motorola edge 50

Motorola predstavila novú generáciu smartfónov motorola edge 50

Spoločnosť Motorola predstavila novú generáciu smartfónov motorola edge 50, ktorá zahŕňa modely edge 50 ultra, edge 50 pro a edge 50 fusion

Tieto zariadenia sa vyznačujú elegantným dizajnom, špičkovými fotoaparátmi a výkonnými procesormi. Séria edge 50 je tiež prvá na svete, ktorá je vybavená fotoaparátom a displejom s overením Pantone.

motorola edge 50 ultra: Vlajkový model edge 50 ultra je vybavený 50 MPx hlavným fotoaparátom, 64 MPx teleobjektívom s 3-násobným optickým priblížením a 100-násobným superzoomom, 50 MPx ultraširokouhlým objektívom s makrozáberom a 50 MPx selfie kamerou s automatickým zaostrovaním. Má tiež 6,67-palcový Super HD (1220p) pOLED displej a je napájaný procesorom Snapdragon 8s Gen 3. Cena edge 50 ultra je 999 eur a bude dostupný začiatkom júna.

Motorola predstavila novú generáciu smartfónov motorola edge 50
model edge 50 ultra

Keď dočítaš: Heineken a HMD chystajú nudný hlúpy telefón. No vážne… Boring Phone!


motorola edge 50 pro: Model edge 50 pro má 50 MPx hlavný fotoaparát s najširšou clonou dostupnou v smartfóne (f/1,4), 10 MPx teleobjektív s 3x optickým priblížením a 13 MPx ultraširokouhlý fotoaparát. Má tiež 6,7-palcový pOLED displej Super HD a je napájaný procesorom Snapdragon 7 Gen 3. Cena edge 50 pro je 699 eur a je dostupný od tohto týždňa.

Motorola predstavila novú generáciu smartfónov motorola edge 50
model edge 50 pro

Prečítaj si tiež: Atlas je robot, čo dokáže robiť saltá. Teraz prichádza jeho nová verzia


motorola edge 50 fusion: Model edge 50 fusion má 50 MPx hlavný fotoaparát s Ultra Pixel, 13 MPx ultraširokouhlý fotoaparát a 32 MPx predný fotoaparát. Má tiež 6,7-palcový Full HD+ pOLED displej a je napájaný procesorom Snapdragon 695. Cena edge 50 fusion je 469 eur a bude dostupný v polovici mája.

motorola edge 50 fusion
model edge 50 fusion

moto buds+ a moto buds: Spoločnosť Motorola okrem smartfónov predstavila aj nové slúchadlá do uší moto buds+ a moto buds. Moto buds+ sú vybavené zvukom Bose a dynamickým aktívnym potlačením hluku, zatiaľ čo moto buds ponúkajú zvuk s certifikáciou Hi-Res Audio.

Moto buds+ budú dostupné v druhej polovici apríla za cenu 149,99 eur a moto buds budú dostupné v nasledujúcich týždňoch za cenu 59,99 eur.

Nová séria je vybavená aj rozhraním Hello UX, ktoré ponúka intuitívne a personalizované používateľské prostredie, a softvérovou aplikáciou Smart Connect, ktorá integruje ekosystémy Lenovo a Motorola.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár