Prvá súťaž krásy umelej inteligencie Miss AI je tu

Prvá súťaž krásy umelej inteligencie Miss AI je tu

Svet módy a modelingu sa spája s umelou inteligenciou v úplne novej súťaži Miss AI. Ide o vôbec prvú súťaž krásy pre AI modelky, víťazka získa ceny v hodnote viac ako 20 000 dolárov

Súťaž organizuje World AI Creator Awards (WAICA) v spolupráci s platformou Fanvue. Fanvue umožňuje tvorcom obsahu zarábať peniaze prostredníctvom umelej inteligencie a hlasových správ.

Súťažiť môžu všetci tvorcovia nad 18 rokov, ktorí stoja za AI modelkou s aktívnymi sociálnymi sieťami ako Instagram. Porota bude hodnotiť nielen krásu a využitie technológií, ale aj interakciu s fanúšikmi, tvorbu digitálneho umenia či kreativitu odpovedí. Súčasťou hodnotenia bude aj využitie nástrojov umelej inteligencie.


Prečítaj si tiež: Herný TEST: Helldivers 2 alebo ako sme sa potápali do pekla


Súťaž Miss AI chce okrem iného osláviť tvorcov, ktorí stoja za úspešnými AI osobnosťami na sociálnych sieťach. Víťazka získa 5 000 dolárov v hotovosti, propagáciu na platforme Fanvue, mentoring a PR podporu. Ceny sú pripravené aj pre druhé a tretie miesto.

Zaujímavosťou je aj porota, ktorá bude zložená z dvoch virtuálnych influenceriek a dvoch ľudí. Medzi ľudskými porotcami nájdeme odborníčku na súťaže krásy a podnikateľa. Výsledky súťaže budú oznámené 10. mája (květen).

Účasť v súťaži je bezplatná a jej cieľom je okrem zábavy aj zistiť, ako môže umelá inteligencia ovplyvniť módny a modelingový priemysel.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár