Kingdom Come: Deliverance 2 – Návrat do stredovekého sveta

Kingdom Come: Deliverance 2 - Návrat do stredovekého sveta

Pre fanúšikov stredovekých RPG hier a historických simulátorov je Kingdom Come: Deliverance 2 povinnou jazdou. Sľubuje strhujúci príbeh, krásny svet a realistický herný zážitok. Takže ako prvý diel

Po šiestich rokoch od vydania kultového hitu Kingdom Come: Deliverance (naša recenzia tu) sa fanúšikovia konečne dočkajú pokračovania. Štúdio Warhorse Studios nám prináša Kingdom Come: Deliverance 2, v ktorom sa opäť ujmeme úlohy Jindřicha alias Henryho v anglickej mutácii hry a prežijeme stredoveké dobrodružstvo plné rytierskych súbojov a ťažkých rozhodnutí. Hlavná oblasť, v ktorej sa bude hrdina pohybovať má byť Kutná Hora.

Hra má mať rozsiahly svet, dvojnásobne veľký oproti pôvodnému KCD, a epický príbeh, v ktorom sa zapletieme do osudov kráľov a šľachty. Na hráčovi bude záležať, akou cestou sa vyberie – či sa stane ušľachtilým rytierom, alebo sa vydá po ceste zlodejov a intrigánov.

Kingdom Come: Deliverance 2 kladie opäť veľký dôraz na historickú autenticitu.


Prečítaj si tiež: TEST: Ako beží Kingdom Come na rôznych PC?
Starší článok, ale vytvorí predstavu o náročnosti KCD 2


Očakávať tak môžeme realistické súboje, dobové oblečenie a prostredie, a komplexný systém remesiel a alchýmií. Hra taktiež ponúkne rozsiahle možnosti personalizácie postavy, vďaka ktorým si každý hráč vytvorí svojho vlastného Jindru.

Vydanie Kingdom Come: Deliverance 2 je naplánované na rok 2024, presný dátum zatiaľ nebol oznámený. Očakáva sa však, že hra vyjde buď na jeseň, alebo pred Vianocami. A teraz to najdôležitejšie, na čom sa tvorcovia dosť kopli pri prvej hre. Áno, Kingdom Come: Deliverance 2 má mať aj český dabing! Yes! 🙂

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár