Apple chystá event zameraný na iPad už čoskoro

Apple chystá event zameraný na iPad už čoskoro

Spoločnosť Apple oznámila, že usporiada online event s názvom Let Loose. Očakáva sa, že sa na ňom predstavia nové produkty, s najväčšou pravdepodobnosťou hlavne iPad

Posledná aktualizácia iPadov prebehla v roku 2022, a tak je najvyšší čas na oživenie radu. Špekulácie naznačujú, že by sa na evente mohli predstaviť modely iPad Pro s čipom M2 a iPad Air s čipom M3.

Okrem iPadov by sa mohol predstaviť aj nový Apple Pencil 4. generácie s funkciou squeeze a vylepšená verzia Magic Keyboard pre iPad Pro.


Prečítaj si tiež: V USA chcú zakázať TikTok


Funkcia squeeze je nová funkcia, ktorá by sa mohla objaviť v Apple Pencil. Umožnila by používateľom ovládať rôzne funkcie stlačením stylusu. Môže byť užitočná pre umelcov, dizajnérov a autorov textu, ktorí by ju mohli použiť na rýchle prepínanie medzi nástrojmi alebo na aktiváciu skratiek. Presný spôsob fungovania funkcie squeeze však zatiaľ nie je známy.

Event Let Loose sa bude konať 7. mája (květen) o 16:00. Má byť čisto virtuálny, na rozdiel od WWDC 2024, čo je konferencia pre vývojárov. Tá sa uskutoční 10. júna (červen) a pôjde o fyzickú udalosť.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár