Xiaomi Robot Vacuum X20+ je robotický vysávač s bohatou výbavou

Xiaomi Robot Vacuum X20+ je robotický vysávač s bohatou výbavou

Na slovenský trh dorazil nový robotický vysávač Xiaomi Robot Vacuum X20+, ktorý sa pýši pokročilou navigáciou, vysokým sacím výkonom, mopovaním a praktickou samovyprázdňovacou stanicou

Vysávač s výškou len 97 mm sa bez problémov dostane aj pod nízky nábytok a vďaka LDS laserovej navigácii a systému S-Cross dokáže rozoznať prekážky a vyhnúť sa im. Sací výkon 6000 Pa zaručí dôkladné upratovanie, zatiaľ čo dva rotačné mopy s otáčkami 180 za minútu sa postarajú o mokré čistenie. Mopy sa pri detekcii koberca automaticky nadvihnú a v dokovacej stanici vysušia.

Samovyprázdňovacia stanica pojme prach zo 75 cyklov vysávania a má aj 4-litrovú nádobu na vodu pre mopovanie. Všetko sa dá pohodlne ovládať cez mobilnú aplikáciu Mi Home alebo hlasom cez asistentov Google Assistant či Amazon Alexa.


Prečítaj si tiež: Expert z NASA tvrdí, že vyvinul pohon pre vesmírne lode bez paliva


Xiaomi Robot Vacuum X20+ poteší aj cenou 479 eur, vďaka ktorej ponúka v danej kategórii a s funkciami ako pokročilá navigácia, mopovanie a samovyprázdňovacia stanica pravdepodobne najlepší pomer ceny a výbavy na slovenskom trhu.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár