Spotify má novinku: AI Playlist

Spotify má novinku: AI Playlist

Spotify neustále hľadá nové spôsoby, ako obohatiť zážitok pre svojich používateľov. Najnovšie prináša prémiovým predplatiteľom v Spojenom kráľovstve a Austrálii nástroj AI Playlist, ktorý je zatiaľ v beta verzii

Hudobná platforma Spotify neustále hľadá inovatívne spôsoby, ako posunúť zážitok svojich používateľov na novú úroveň. Najnovšie prekvapenie čaká na prémiových predplatiteľov v Spojenom kráľovstve a Austrálii, kde sa v beta verzii spúšťa revolučný nástroj s názvom AI Playlist.


Prečítaj si tiež: Xiaomi Robot Vacuum X20+ je robotický vysávač s bohatou výbavou


Zabudnite na zdĺhavé hľadanie skladieb a vytváranie playlistov manuálne. S AI Playlist stačí zadať do četu ľubovoľný nápad a platforma vám na jeho základe automaticky vygeneruje personalizovaný playlist. Či už túžite po relaxačnej hudbe na prekonanie sezóny alergií, energických tónoch pre váš tréning, alebo soundtracku, ktorý z vás spraví hviezdu hollywoodskeho filmu, AI Playlist to zvládne.

Nechajte sa unášať fantáziou a skúste rôzne výrazy – od žánrov a nálad cez farby a emócie až po filmové postavy. Čím kreatívnejší bude váš popis, tým originálnejší a presnejší bude aj výsledný playlist. AI Playlist sa stále učí a vyvíja, takže sa môžete tešiť na jeho neustále vylepšovanie a rozširovanie funkcionality v budúcnosti.


Hoď očkom aj na toto: VASA-1 je AI, čo z fotky vytvorí video s hovoriacim avatarom


Nová funkcia má ambíciu stať sa revolučným nástrojom, ktorý radikálne zmení spôsob, akým si vytvárame a užívame hudbu. Vďaka nemu bude jednoduchšie ako kedykoľvek predtým nájsť ideálnu hudbu pre akúkoľvek náladu, aktivitu alebo príležitosť.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár