Simulátor života Inzoi ponúkne bizarné funkcie a konkuruje Sims

Spoločnosť Krafton, známa hrou PUBG, prichádza s jedinečným simulátorom života s názvom Inzoi

Budete môcť šoférovať autá, meniť ich farby, využívať rôzne skupinové aktivity, či upravovať si obťažnosť vzťahov

Hra Inzoi zavedie aj systém reputácie či karmy, ktorý ovplyvní vaše dostupné akcie a môže sa dokonca preniesť na ďalšie generácie. Dobré skutky vám prinesú pozitívnu reputáciu a odomknú vám nové možnosti, zatiaľ čo zlé skutky vám poškodia reputáciu a sťažia vám život. Okrem toho môžete upravovať počasie, terén, čistotu mesta a vytvárať komunitný obsah pre ostatných hráčov.


Zaujímavé: Windows už nepobeží iba na procesoroch Intel a AMD. Je tu Snapdragon X Series


Na svoje si prídu aj milovníci modov, kozmetických úprav postáv, či nadprirodzených prvkov ako sny a tarot. Inzoi zavedie systém snov, v ktorých sa vám môžu snívať veci, ktoré ovplyvnia vaše životy v hre. Napríklad sa vám môže snívať o výhernom čísle v lotérii, alebo o tom, že máte darovať všetok svoj majetok na charitu.

V hre sa nachádzajú aj tarotári, ktorí vám pomôžu s interpretáciou vašich snov.


Prečítaj si aj toto: Otec Justin je umelá inteligencia, ktorá uverila, že je skutočným kňazom


Hra umožní tvorbu vlastných screenshotov priamo v hernom prostredí, takže sa budete môcť svojimi výtvormi pochváliť napríklad na sociálnych sieťach.

Hoci dátum vydania zatiaľ nie je známy, Inzoi plánuje spustenie niekedy v roku 2024. Na základe zverejnených informácií to vyzerá, že by hra mohla konkurovať doposiaľ neohrozenej sérii The Sims a osloviť milovníkov prispôsobiteľných životných simulátorov.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

1 Komentár

  1. inZOI hovorí: Odpovedať

    inZOI je simulátor života nové generace, tato hra skutečně zničí sérii TS

Pridaj komentár