Meta a Ray-Ban uvádzajú smart okuliare Ferrari s AI na videohovory

Meta a Ray-Ban uvádzajú smart okuliare Ferrari s AI na videohovory

Spoločnosti Meta a Ray-Ban rozširujú svoje partnerstvo uvedením novej limitovanej edície smart okuliarov v spolupráci so Scuderia Ferrari

V rámci novej kolekcie doplnkov Jar/Leto 2024 uviedla Meta na trh svoje prvé limitované okuliare s funkciou videohovorov a Meta AI s Vision.

Okuliare Ray-Ban Meta sú dostupné v exkluzívnych farbách Scuderia Ferrari a slúžia na uvedenie funkcie Meta AI s Vision. Táto funkcia interpretuje to, čo používateľ vidí, ako aj to, čo chce vidieť. Prostredníctvom vstavanej kamery môžete požiadať Meta AI o pomoc s napísaním titulku k fotografii z túry alebo dokonca použiť okuliare na preklad textu a značiek.


Zaujímavé: Muskov Grok na sieti X robí zhrnutia správ. Môže byť živnou pôdou dezinformácií


Alebo dokonca identifikovať neznáme predmety ako ovocie v reštaurácii na dovolenke. Funkcia videohovorov umožňuje používateľom zdieľať čo vidia vo videohovore cez WhatsApp alebo Messenger. Poslúži na to 12 Mpx kamera a 5 mikrofónov. Ovládanie je dotykové a okuliare spolupracujú s aplikáciami v mobile.

Okuliare sú v spolupráci s Ferrari dostupné v rôznych farbách v exkluzívnom obale, ktorý má ešte umocniť zážitok z používania. Limitovaná edícia smart okuliarov Ferrari x Ray-Ban x Meta má byť dostupná v obchodoch a e-shope Ray-Ban, aj online na stránkach Meta za $299 USD. Aj keď vo chvíli vzniku článku sú k dispozícii iba vo fyzických predajniach.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár