God of War Ragnarök na PC bude vyžadovať účet PSN

God of War Ragnarök na PC bude vyžadovať účet PSN

Hráči, ktorí si chcú zahrať God of War Ragnarök na PC, budú musieť mať účet PlayStation Network. Ako ukázali nedávne udalosti, to ich nepoteší


Spoločnosť Sony na konferencii State of Play oznámila, že populárna akčná hra God of War Ragnarök vyjde na PC v septembri. PC verzia bude mať odomknutú snímkovú frekvenciu, upscaling, podporu super ultra širokouhlého zobrazenia a bude obsahovať aj DLC Valhalla a režim New Game+.

V poznámke pod čiarou však spoločnosť Sony dodala, že na hranie je potrebný účet PlayStation Network. To potvrdzujú aj stránky Steam a Epic, ktoré uvádzajú, že účet PlayStation Network je povinný a podlieha podmienkam služby a používateľskej zmluve PlayStation Network.


Bude ťa zaujímať: Elon Musk chce postaviť supervýkonný AI superpočítač


To pravdepodobne znamená, že titul nebude dostupný v 177 krajinách a územiach, kde nie je možné pristupovať k PlayStation Network. Podobný problém nastal aj pri hrách Helldivers 2 (tu je naša recenzia) a Ghost of Tsushima, ktoré boli v týchto regiónoch stiahnuté z predaja, pretože ich režimy pre viacerých hráčov vyžadovali prihlásenie do PSN.

God of War Ragnarök vyjde na PC 19. septembra (září).

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár