Motorola moto g85 5G s nekonečným edge dizajnom je tu

Motorola predstavila nový moto g85 5G s nekonečným edge dizajnom

Spoločnosť Motorola uviedla na trh nový smartfón moto g85 5G, ktorý je prvým modelom v sérii moto G s nekonečným edge dizajnom

Tento dizajn sa vyznačuje zaobleným displejom a zadnou časťou, ktoré sa prelínajú a vytvárajú elegantný vzhľad.

Nový moto g85 5G ponúka 6,7-palcový pOLED displej s rozlíšením Full HD+ a obnovovacou frekvenciou 120 Hz. Displej chránený technológiou Corning Gorilla Glass 5 má maximálny jas až 1600 nitov, čo zaručuje dobrú čitateľnosť aj na priamom slnku. Telefón je vybavený dvoma stereo reproduktormi, ktoré poskytujú kvalitný zvukový zážitok.


Prečítaj si recenziu s videom: TEST: Lenovo LOQ 15IAX9I s grafikou Intel Arc je herný noťas za super cenu


Moto g85 5G disponuje 50 Mpx hlavným fotoaparátom s technológiou Quad Pixel a snímačom Sony – LYTIA 600. Nechýba ani optická stabilizácia obrazu (OIS) a ultraširokouhlý objektív s rozlíšením 8 Mpx. Pre selfie je k dispozícii 32 Mpx predný fotoaparát.

O plynulý chod telefónu sa stará procesor Snapdragon 6s Gen 3 v kombinácii s 8 GB RAM a 256 GB úložiskom. Batéria s kapacitou 5000 mAh zabezpečí dostatočnú výdrž a technológia TurboPower 30W umožní rýchle nabíjanie.

Nový moto g85 5G bude v Európe dostupný v priebehu leta za cenu od 349 eur.

Zdroj: TS

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár