Mafia: The Old Country je Mafia 4. Tu je trailer

Mafia: The Old Country je Mafia 4. Tu je trailer

Spoločnosť 2K Games a štúdio Hangar 13 oznámili nový prírastok do série Mafia s názvom Mafia: The Old Country

Hra nás zavedie na Sicíliu na začiatku 20. storočia, do obdobia zrodu mafie, a sľubuje návrat k tomu, čo fanúšikovia na sérii Mafia milujú najviac. Po neveľmi podarenom odklone v titule Mafia 3 to bude určite pre väčšinu príjemná zmena k lepšiemu.

Možno sa tešiť na napínavý príbeh odohrávajúci sa v drsnom podsvetí Sicílie, kde sa budú musieť prebiť neľútostnou érou plnou násilia a zrady. Prezident štúdia Hangar 13, Nick Baynes, sľubuje hlboký, lineárny príbeh s atmosférou klasických mafiánskych filmov. Hráči budú mať možnosť odhaliť počiatky organizovaného zločinu a možno sa dokonca stať zakladateľmi prvej zločineckej rodiny.


Toto sme o hre napísali predtým: Mafia 4 by mohla mať multiplayer a vráti nás ku Salieriovcom


Trailer k hre ponúka len letmý pohľad na prostredie a atmosféru, ale sľubuje autentický realizmus a bohatý príbeh, ktorým je séria Mafia známa. Fanúšikovia si určite spomenú na kultovú prvú Mafiu, ktorá si fanúšikov získala hlavne pútavým a emocionálnym príbehom Toma. Ale aj pokračovanie Mafia 2 a jeho nezabudnuteľné mesto Empire Bay s nemenej zaujímavým príbehom hlavného hrdinu Vita Scalettu.

Viac informácií o novej hre bude odhalených v decembri (prosinec) tohto roku. Zatiaľ vieme len toľko, že v Mafia: The Old Country sa budeme zaoberať počiatkami organizovaného zločinu. Hra vyjde v roku 2025 na PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC cez Steam.

Doplnenie 21.8. 17:00: Nová Mafia bude mať údajne aj český dabing, čo by bolo výborné, ak sa to potvrdí.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár