Majstrovstvá SR v elektronických športoch s CS 2

Majstrovstvá SR v elektronických športoch prvýkrát s Counter-Strike 2

Už 9. ročník Majstrovstiev SR v elektronických športoch sa uskutoční 3. až 6. októbra v nitrianskom Agrokomplexe. Tentokrát sa fanúšikovia môžu tešiť na premiérové zápasy v novej verzii populárnej hry Counter-Strike 2

O titul majstra SR a finančnú odmenu 17 000 eur zabojujú štyri najlepšie tímy zo Slovenska a Česka. Medzi nimi nechýba ani aktuálny majster SR – tím Dynamo Eclot, ktorý už má na konte tri tituly. Okrem neho sa predstavia aj ďalšie úspešné tímy z online ligy YGames PRO Series – SAMPI a The Prodigies, a tiež tím AVEZ, ktorý sa kvalifikoval z online kvalifikácie.

Grandfinále turnaja v CS2 sa uskutoční v sobotu večer. Okrem toho sa návštevníci môžu tešiť aj na hernú zónu v hale M4, kde si budú môcť zahrať hry od Nintenda a Samsungu, zasúťažiť o ceny v stánku Slovenskej sporiteľne, stretnúť známych hostí v CrazyWolf aréne a ochutnať Pringles.


Aj tento rok sme mediálnym partnerom podujatia.

Na našom Facebooku si budeš môcť čoskoro zahrať o dva lístky


Lístky na podujatie sú už v predpredaji na ticketportal.sk. Jeden lístok platí zároveň aj na vstup na Autosalón, ktorý sa koná v rovnakom čase. K dispozícii sú jednodňové, štvordňové aj špeciálne VIP lístky, ktoré zahŕňajú vstupné na všetky 4 dni a rôzne darčeky:

  • Batoh MSR
  • Šiltovku MSR
  • Energetický nápoj Crazy Wolf
  • Pringles snack
  • VIP sedenie pred pódiom

Viac informácií o podujatí nájdete na webe ygames.sk a na sociálnych sieťach. MSR ti prinášajú Slovenská sporiteľňa a Fortuna. Pre plnoletých návštevníkov si Fortuna pripravila možnosť staviť na víťaza turnaja na ifortuna.sk.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár