Dreamfall Chapters: Final Cut už čoskoro…

Tím Red Thread Games avizoval vydanie finálnej aktualizácie kultovej adventúry Dreamfall Chapters: Final Cut a jeho kľúčové prvky.

Dreamfall Chapters: Final Cut príde 21. júla 2017 na Steam, GOG a Humble Store pre PC, Mac a Linux. Pre toto špeciálne vydanie bol vytvorený úplne nový marketingový a škatuľový obal.

Final Cut zahŕňa všetky zmeny a aktualizácie pre verzie konzol PS4XBox, vrátane novej hudby a zvuku.  V hre boli zdokonalené charakterové prvky postáv, pribudli aj vylepšenia shaderov a osvetlenia. Okrem nového používateľského rozhrania boli aj nanovo pretvorené zvuky hlasov, pribudlo nové Dreamfall rekapitulačné video a mnoho ďalších funkcií. Toto vydanie obsahuje aj poslednú dávku odmien v hre. Spolu so všeobecnými vylepšeniami pribudli aj vylepšenia optimalizácie a výkonu hry.

Hra má vyzerať a bežať lepšie ako kedykoľvek predtým. Samozrejme, pôjde o bezplatnú aktualizáciu pre každého!

Pre všetkých verných, ale aj nových fanúšikov tejto ságy je v súčasnosti 33% zľava na hru v službe Steam (40% zľava pri zakúpení Special Edition). Môžete si tiež kúpiť najdlhší The Longest Journey Bundle a získať neuveriteľnú 58% zľavu z trhovej ceny. Tento bundle zahŕňa všetky tri hry – The Longest Journey, Dreamfall a Dreamfall Chapters.

Bol by to úžasný darček pre každého, kto sa rozhodne podstúpiť dlhú cestu v tejto must-have adventúre.

Ján Dubovecký

Zdroj: KickStarter

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár