Skvelý príbeh bude mať konečne pokračovanie – The Wolf Among Us 2

Vy, ktorí ste hrali prvú hru, sa isto potešíte. Viete, že The Wolf Among Us bola výborná epizodická detektívna adventúra s pohlcujúcou atmosférou.

Jej tvorcovia zo spoločnosti Telltale ohlásili príchod pokračovania. Dočkáme sa ho síce až v budúcom roku, no čakanie sa určite oplatí. Ohlásenie hry sprevádza vtipný trailer:

Z traileru vyplýva, že tvorcovia už nemohli zniesť, ako im fanúšikovia “pília uši” s požiadavkami na TWAU 2, a tak sa pod nátlakom rozhodli vytvoriť pokračovanie úspešného titulu. Svoju špecifickú atmosféru vytvoril prvý diel komiksovou grafikou, rozhodnutiami ovplyvňujúcimi dej, ale hlavne kombináciou fantazijného a krutého reálneho sveta.

Podrobnosti o pokračovaní zatiaľ nepoznáme, no určite vás budeme informovať.

Peter Vnuk

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár