Dreamfall Chapters je vonku v podobe bezplatného DLC: The Final Cut

Dlho očakávaná a avizovaná finálna akualizácia adventúry Dreamfall Chapters sa konečne dočkala svojho vydania aj na PC.

Spoločnosť  Red Thread Games po prvýkrát uviedla vydanie najnovšej aktualizácie v januári 2017.  Na všetky jej výhody a vylepšenia si mohli prísť jedine majitelia herných konzol PlayStation 4 a XBox One.

Aktualizácia “Final Cut” a jej vydanie na PC bolo autormi avizované v “marci”. Zdá sa, že to slovo v tomto prípade znamená “júl”. OK, teda len s malým oneskorením. Výhoda je však v tom, že teraz si môžete zahrať toto päť-dielne epizodické dobrodružstvo v podaní RTG so zdokonalenými umeleckými a zvukovými efektmi, lepším herným výkonom a niekoľkými ďalšími príjemnými doplnkami, a to nie je zlé na bezplatnú aktualizáciu.

Dreamfall1

Dreamfall Chapters: The Final Cut pridáva hrateľné vymazané scény, mapu v hre, knižnicu postáv, galériu návrhov a nasledovné aspekty sa zmenili:

  • Vylepšený zvuk vrátane nových a revidovaných modelov postáv, vylepšené osvetlenie, rozšírený soundtrack, remastrované hlasové prepisy a prepracované zvukové efekty
  • Lepší výkon
  • Vylepšená podpora herných ovládačov
  • Zlepšená nemecká a francúzska lokalizácia
  • Podpora ukladania hry do slotov (hranie pre viac hráčov)
  • Aktualizovaný herný engine Unity
  • Veľké množstvo menších opráv chýb (ich zoznam je príliš dlhý na to, aby sme ich mohli všetky uviesť)

Aktualizácia The Final Cut je k dispozícii na stiahnutie v službách Steam a GOG. V oboch si môžete zakúpiť celé dobrodružstvo so značnou zľavou 40%. Ak ste hru vlastnili už predtým, The Final Cut nahradí jej pôvodnú verziu vo vašej knižnici automaticky.

Aktualizácia 28.7.2017: Zľava je aktuálna už iba na GOG.com.

Ján Dubovecký

Zdroj: PCGAMER.COM

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Komentárov: 2

  1. Peter hovorí: Odpovedať

    A kde je akože tá zľava? Pozeral som 27-meho … Deň po napísaní toho článku a mám to za plnú sumu … žiadna zľava na Steame nefiguruje … Čo bola zľava iba jediný! deň? 🙁

    1. Odporúčam:
      https://www.gog.com/game/dreamfall_chapters_season_pass – 13,89€

      Na Steame to majú za 23€, zrejme tam trvala zľava iba týždeň. Ale GOG je v pohode, niekedy máva lepšie bonusy ako Steam, a lepšie ceny ako Steam má prakticky každý. 😀

Pridaj komentár