Facebook TV možno začne vysielať už na začiatku augusta

Facebook prichádza v týchto dňoch s výzvou pre svojich partnerov. Majú si pripraviť videomateriál na vysielanie vo Facebook TV.

Vytvoriť by mali päť až desaťminútové videá, ktoré bude služba vysielať. Neskôr sa pridá aj sama sieť a jej relácie by mali trvať 20 až 30 minút.

s3-news-tmp-980-facebooktv--2x1--940

Malo by ísť o klipy, ktoré svojím zameraním budú baviť väčšinu návštevníkov a zrejme pôjde o kvalitu, ktorá je kdesi medzi domácimi Youtube videami a seriálmi od Netflixu či HBO. Podľa vyjadrenia Facebooku ide hlavne o nový priestor na umiestňovanie reklám, podobne ako plán umiestňovania reklám do Messengera. Čo podľa nášho odhadu môže viesť k nízkej popularite, alebo úplnému neúspechu projektu.

Keď robíte veci len pre peniaze, kam to asi povedie … ? Nuž, Mark Zuckerberg zrejme vie čo robí a nám zostáva počkať si na kvalitu vysielania Facebook TV. Zatiaľ sa hovorí približne o začiatku až polovici augusta, oficiálne sa však zástupcovia siete odmietli k dátumu spustenia vyjadriť.

Peter Vnuk

Zdroj: The Verge

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár