Razer Phone prichádza so 120Hz 2K displejom

Razer Phone prichádza

Spoločnosť Razer nemusíme hráčom predstavovať. Je známa svojimi prémiovými produktmi z oblasti periférií. Pomaly, ale isto začína prenikať aj do ďalších sfér a najnovší počin Razer Phone prichádza medzi konkurenciu so špičkovými parametrami.

Prichádza asi nie je to správne slovo. On skôr – obrazne povedané – vyráža dvere a zmláti každého kto sa mu postaví do cesty. Parametre sú totiž brutálne.

Razer Phone prichádza v plnej zbroji

Displej schopný zobrazovať rozlíšenie 2K pri frekvencii 120Hz nemajú ani mnohí používatelia stolových počítačov a notebookov. Na čo je to dobré v smartfóne? Na sledovanie videí, ale aj na mobilné hry predsa.

Razer Phone prichádza 01

SoC Qualcomm Snapdragon 835 zabezpečí vysoký výkon. Používajú ho vlajkové lode, ako napr. ne-európske varianty Samsung Galaxy S8. Spomínaný displej má 5,7″. K tomu 8GB RAM, 4000mAh batéria a duálny foťák s citlivosťou f/1.7.

Razer Phone prichádza 02

Úložný priestor má kapacitu 64GBkarty SD smartfón zvládne do kapacity 2TB. Pekné čísla, však? V našich končinách je zatiaľ ťažké ho kúpiť. Odporúčaná cena je 700 EUR a predávať sa začal 17. novembra. Takže sa ešte isto dostane aj do viacerých obchodov.

Razer Phone prichádza 03

Vyzerá to zaujímavo, takže sa pre vás model pokúsime získať na recenziu. Sledujte nás aj naďalej.

Peter Vnuk

Zdroj: razerzone.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár