Black Dragon showroom v Bratislave je obrovský hráčsky raj

Black Dragon showroom 01

Azda každý hráč si obľúbi miesto, na ktorom sa môže stretávať s ďalšími hráčmi a užívať si pri tom všetky najnovšie herné hardvérové aj softvérové vychytávky. Práve preto nedávno otvoril e-shop Black Dragon showroom, ktorý má pre vás aj čosi naviac.

Bratislavčania majú vďaka novým futuristicky pôsobiacim priestorom zrejme najväčšiu predajňu svojho druhu na Slovensku. Okrem zamerania na bežných gamerov si tu prídu na svoje aj priaznivci e-sportu, takže je zastrešená prakticky celá herná komunita.

Black Dragon showroom

Predajňa zdieľa priestory so známym e-sportovým Black King Barom, ktorý má vlastnú free play lounge zónu s úplne vybavenými hernými PC zostavami a konzolami. Black Dragon a Black King Bar tu spoločne usporiadavajú herné eventy, ako sú turnaje či release akcie s komentovaným gameplay hry v deň jej vydania, premietania, kvízové večery, Y-Games afterparty a pod.

Black Dragon showroom 01

Okrem vyskúšania si môžete samozrejme počítače aj príšlušenstvo zakúpiť. S výberom vám pomôže personál. Poradí vám s vyhľadaním produktu presne pre vás či už s dôrazom na cenu, kvalitu, alebo parametre.

Black Dragon showroom 02

Čo konkrétne nájdete v Black Dragon showroom?

Zo zaujímavostí, ktoré si aktuálne môžete vyskúšať či pozrieť vyberáme:

  • produkty Alienware
  • 4K projekcia napojená na Xbox One X
  • premietanie UHD filmov
  • Xerry – drevený počítač – slovenský startup
  • Sony VR
  • Nintendo Switch

Značky produktov, ktoré nájdete v Black Dragon showroom: Razer, SteelSeries, Xtrfy, E-blue, A4Tech, Dell Inspiron a čoskoro pribudnú Lenovo, Corsair, Acer, MSI + originál e-sportové dresy priamo od ESL.

Black Dragon showroom 03

Showroom nájdete v Bratislave na Dunajskej 14 a zabávať sa tu môžete od 10:00 do 18:00. Priestory sú zaujímavé aj pre firmy. Môžete tu prezentovať svoje produkty, usporiadať firemnú akciu, alebo ak ste skupinka hráčov, tu bude skvelé miesto na vašu spoločnú LAN párty.

Zdroj: PR článok

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár