Samsung vyhlasuje súťaž o lístky na olympijské hry

Samsung vyhlasuje súťaž titulka

Česká a slovenská pobočka spoločnosti Samsung vyhlasuje súťaž, ktorá trvá od stredy 13. decembra 2017 do 20. januára 2018.

Môžete v nej vyhrať pobyt pre dve osoby na zimných olympijských hráchPchjongčchangu. Ak si kúpite jeden zo smartfónov Samsung Galaxy S8, S8+ alebo Note 8 u jedného z partnerov a zaregistrujete sa na stránke http://www.samsung.com/sk/offer/olympicpromo, môžete tento pobyt vyhrať.

Samsung vyhlasuje súťaž 01

Výherca získa letenky, transfer, ubytovanie, lístky na športoviská a vstup do Slovenského domu, ktorý organizačne zabezpečuje Slovenský olympijský výbor. Vyžrebovanie sa uskutoční do 31. januára a tu je zoznam predajní, ktoré sú partnermi:

Alza.sk Mobilonline.sk
Andreashop.sk mp3.sk
Andreashopsala.sk NAY a.s.
Datacomp Nikita.sk
DATART INTERNATIONAL, a.s. O2 – sieť predajní
Dates Mobile OKAY
Digitall Orange
Domoss PLANEO Elektro
Elektromax Shoppie.sk
Elsatex Slovak Telekom – sieť predajní
Hej.sk Šekoshop
Mall.sk TPD/Euronics

Pokiaľ sa na danom webe zaregistrujete, dostanete prémiový semišový kryt na menované telefóny z materiálu Alcantara SpA, ktorý pochádza z Talianska a používa sa napríklad v interiéri luxusných áut. Odolný kryt ochráni telefón pred poškriabaním či otrasmi a navyše je možné ho pohodlne umyť vodou a mydlom. Treba sa však ponáhľať, lebo kryty sú v limitovanom množstve.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár