Masáž od robota?

Ľahnúť si, zavrieť oči, uvoľniť sa a užívať si dotyky. Možno by ste masáž prijali, no cudzie dotyky vám prekážajú. Čo tak dotyky stroja? Dali by ste si spraviť masáž od robota?

Každému z nás padne vhod relax po náročnom dni. Pojem relax však môžeme chápať rôzne. Pre niekoho je to horúci kúpeľ, inému stačí leňošenie v posteli, ale niektorí by ocenili dobrú masáž.

Technológie sa stále posúvajú ďalej a ľudia stále hľadajú spôsoby, aby si uľahčili prácu. Počuli ste už o robotovi, ktorý vám urobí masáž? Dostal meno Alex a určite by sa hodil nielen do masérskych salónov, ale aj do domácností. Výhoda je, že sa Alex nikdy neunaví, pomasíruje každého a svoju prácu odvedie skvele.

Masáž od robota – aké sú výhody?

Mnoho ľudí má problém s ukazovaním svojho tela, alebo im len nie je príjemné keď sa ich dotýka niekto cudzí. Práve pre nich je Alex výborným riešením ako si užiť masáž bez hanby, či stresu z cudzej osoby. Robot má šesť osí, robotické ramená s kĺbmi, ktoré umožňujú veľký rozsah pohybu podobnému ľudským dotykom. Vďaka hnacím hrotom vysiela vibračné vlny s vysokou presnosťou hlboko do svalov, tým uvoľní svalové napätie a bolesti kĺbov. Alex je pripojený na internet, vďaka čomu je možné ovládať režimy. Masáž nebude ani prekvapivo drahá.

Zdroj: angel.co, massagerobotics.com

O autorovi

Klaudy Fabušová
Klaudy Fabušová
Jej hlavnou záľubou sú hry. Venuje sa im už od mala a denne nad nimi strávi niekoľko hodín. Rada sleduje novinky z oblasti technológií a hernej sféry.

Pridaj komentár