Na Taiwane majú hotel pre hráčov

Hotel pre hráčov na Taiwane

Pre všetkých hráčov je vždy veľmi ťažké odtrhnúť sa od svojej hernej mašiny. Hotel na Taiwane tento problém vyriešil a uspokojí všetkých milovníkov hier. Každá izba je vybavená výkonnými počítačmi a hráčskymi kreslami. Hotel pre hráčov teda ponúka počas pobytu ten najvyšší komfort.

V každej izbe sa nachádzajú dva počítače vybavené týmito komponentmi: procesor i5-7400, 16GB  RAM a grafická karta GTX 1080 Ti. Samozrejme, pre pohodlie sú v izbe herné kreslá DXRacer, vďaka ktorým si užijete hru naplno. Pre tých, ktorí majú chuť si zahrať s ostatnými, ponúka hotel pre hráčov spoločenské miestnosti tiež vybavené 12 hernými počítačmi. Ak máte radi živý prenos z hier, stačí keď si ľahnete na posteľ, pustíte TV a môžete sledovať eSports kanál.

Hotel pre hráčov na Taiwane

Kde hľadať hotel pre hráčov? Keď pôjdete okolo Taiwanu …

Hotel sa nachádza v Tayota District neďaleko medzinárodného letiska a asi hodinu vlakom z mesta Taipei. Každá izba stojí približne 100$ za noc ale hotel ponúka aj hodinovú sadzbu ak si chcete len zahrať. Mimochodom, vo výťahoch hrá namiesto pokojnej hudby, ako to zvyčajne v hoteloch býva, Imperial March zo Star Wars.

Pozrite si video:

Zdroj: lonelyplanet.com, GamesAcademy, commercialrealestate.com.au

O autorovi

Klaudy Fabušová
Klaudy Fabušová
Jej hlavnou záľubou sú hry. Venuje sa im už od mala a denne nad nimi strávi niekoľko hodín. Rada sleduje novinky z oblasti technológií a hernej sféry.

Pridaj komentár