Samsung Galaxy Ring: Unikla cena a prémiové predplatné

Samsung Galaxy Ring: Unikla cena a prémiové predplatné

Spoločnosť Samsung je zatiaľ na informácie o svojom smart prsteni Galaxy Ring pomerne skúpa

Nový únik informácií naznačuje, že chytrý prsteň Samsung Galaxy Ring by mohol stáť v USA 300 až 350 dolárov. Táto cena je porovnateľná s hlavným konkurentom, Oura Ring 3. generácie, ktorý začína na 299 dolároch.

Oura Ring ponúka aj predplatné pre prístup k pokročilejším funkciám, ako sú podrobnejšie analýzy a meranie okysličenia krvi. Podľa leakera Yogesha Brara Samsung zvažuje podobný model predplatného za menej ako 10 dolárov mesačne.


Prečítaj si tiež:  Herný TEST: Harvest Hunt je farmárčenie s monštrom v pätách


Zatiaľ nie je isté, či bude predplatné spustené súčasne s prsteňom. V súčasnosti Samsung nevyžaduje predplatné pre využívanie zdravotných a fitness funkcií na Galaxy Watch 6, ale to by sa mohlo zmeniť s príchodom Galaxy Watch 7.

Samsung si uvedomuje, že cena Galaxy Ring musí byť konkurencieschopná, a oficiálne informácie o cene by sme sa mali dozvedieť čoskoro, pravdepodobne už 10. júla (červenec), kedy sa očakáva predstavenie nových skladacích telefónov Galaxy Z Fold 6 a Galaxy Z Flip 6.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár