Xbox OMYLOM oznámil príchod Call of Duty: Black Ops 6 na Game Pass

Xbox OMYLOM oznámil príchod Call of Duty: Black Ops 6 na Game Pass

Spoločnosť Microsoft pravdepodobne omylom odhalila, že hra Call of Duty: Black Ops 6 bude v deň vydania dostupná na Xbox Game Pass

Používatelia aplikácie Xbox Game Pass pre Android a iOS dostali upozornenie, že CoD: Black Ops 6 bude dostupná na Xbox Game Pass v deň vydania neskôr v tomto roku. Odkaz v upozornení však viedol na neexistujúcu stránku Xbox Wire, hoci URL adresa obsahovala zmienku o hraní Black Ops 6 na Game Pass od prvého dňa.

Zdá sa, že upozornenie bolo omylom odoslané skôr, ako bolo pripravené oficiálne oznámenie. Je možné, že spoločnosť Microsoft oznámi túto novinku ešte dnes, 28. mája (květen) 2024, hoci predchádzajúce správy naznačovali, že oznámenie o Call of Duty na Xbox Game Pass by malo prísť až počas júnového (červen) Summer Game Festu.


Bude ťa zaujímať: Nový Xbox Series X možno príde už o pár dní


Xbox zvyčajne zverejňuje svoje oznámenia okolo 19:00 nášho času, takže oficiálne potvrdenie by mohlo prísť ešte dnes večer. Spoločnosť Activision už potvrdila, že 9. júna (červen) sa uskutoční prezentácia Call of Duty: Black Ops 6 Direct, hneď po hlavnej prezentácii Xbox Games Showcase 2024.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár