Fanúšikovský remake Fallout 2 v 3D mieri na Steam

Fanúšikovský remake Fallout 2 v 3D mieri na Steam

Remake Fallout 2 s názvom Project Arroyo napreduje rýchlym tempom vďaka viac ako stovke vývojárov, ktorí pracujú na pretvorení tejto klasiky do modernej podoby

Tím plánuje po dokončení vydať hru na platforme Steam, čo by malo uľahčiť jej prístupnosť a aktualizácie pre hráčov.

Project Arroyo využíva Creation Engine z Fallout 4, aby vdýchol nový život postapokalyptickému svetu Fallout 2. Hráči sa môžu tešiť na známe lokality a postavy, avšak tentoraz z pohľadu prvej osoby, čo prinesie nový rozmer do herného zážitku.

Vývojári však musia zabezpečiť, aby boli splnené všetky právne náležitosti, keďže hra využíva obsah z Fallout 2 a Fallout 4.


Prečítaj si tiež: Doom: The Dark Ages – stredoveký prequel Doom Eternal


Na Twitteri projektu Arroyo sa objavili nové koncepčné návrhy, ktoré odhaľujú niektoré z pripravovaných noviniek. Medzi nimi je aj nová lokalita Oakland Crater, plná nebezpečnej zelenej tekutiny, a unikátna zbraň power fist. Tím pravidelne informuje o novinkách a aktualizáciách na svojom Twitteri a Reddite, kde fanúšikovia môžu sledovať priebeh vývoja.

Krátke video na YouTube porovnáva originálny Fallout 2 s pripravovaným remakom a ukazuje, ako sa tímu podarilo preniesť pôvodnú atmosféru hry do 3D prostredia z pohľadu prvej osoby.

Fanúšikovia si môžu pozrieť známe lokality ako Temple of Trials, lovecké oblasti, dediny a žiariace zelené Toxic Caves v novom šate.


Seriál máš už pozretý? Konečne niečo nepokazili. Seriál Fallout má úspech


Hoci zatiaľ nie je známy dátum vydania, Project Arroyo vzbudzuje veľké očakávania medzi fanúšikmi Falloutu. Tí, ktorí sa chcú dozvedieť viac o projekte a sledovať jeho vývoj, môžu navštíviť oficiálny Reddit.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár