Helldivers 2 patch prináša zásadné zmeny

Helldivers 2 patch prináša zásadné zmeny

Očakávaný patch 01.000.4000 pre hru Helldivers 2 je konečne tu a prináša do obľúbenej kooperatívnej strieľačky množstvo noviniek

Aktualizácia zlepšuje slabšie herné strategické prvky, napríklad Orbital Gatling Cannon, ktorý teraz dokáže oslabiť silne obrnené ciele. Na zväčšenej galaktickej mape sú viditeľné aj zásobovacie linky spájajúce svety, takže hráči môžu vidieť, odkiaľ útočiace frakcie začínajú útok.

Počas šiestich misií na extrémnej obťažnosti boli sprístupnené aj Super Samples, ktoré umožnia vylepšovať moduly lodí.

Na niektorých planétach boli upravené extrémne meteorologické javy, ako napríklad menej hustá hmla a náhodnejšie dráhy ohnivých tornád. Zavedené boli aj lobby len pre pozvaných hráčov a opravené boli problémy s používateľským rozhraním, pády a herné bugy.


Prečítaj si tiež: Musk svoje obrovské odmeny z Tesly dostane. Nebude to ale ľahké


Hráči Helldivers 2 dostali nový Major Order, ktorý im dal na výber, či zachránia svet Marfark, alebo budú chrániť planétu Vernen Wells. Drvivá väčšina hráčov sa rozhodla pre záchranu detí na planéte Vernen Wells.

Tento týždeň bol tiež vydaný nový prémiový warbond Viper Commandos s tématikou džungle, ktorý do Helldivers 2 pridáva nové brnenie a zbrane a zároveň predstavuje prvé kozmetické skiny, ktoré možno použiť na úpravu hellpodov, exosuitov a extrakčných raketoplánov.


Tu je naša recenzia: Herný TEST: Helldivers 2 alebo ako sme sa potápali do pekla


Spoločnosť Arrowhead nedávno oznámila, že sa rozhodla sústrediť na kvalitu miesto kvantity, pokiaľ ide o nadchádzajúce warbondy, a rozhodla sa spomaliť tempo vydávania, aby mala viac času na vyladenie návrhov pred vydaním.

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár