Víkend plný ešportu v Nitre: Boj o titul majstra SR v CS2 vrcholí!

Víkend plný ešportu v Nitre: Boj o titul majstra SR v CS2 vrcholí!

V nitrianskom Agrokomplexe práve prebiehajú Majstrovstvá SR v elektronických športoch, kde najlepšie tímy z Česka a Slovenska bojujú o titul v CS2 a o finančnú odmenu 17 000 eur

Fanúšikovia ešportu si nenechajú ujsť finále, ktoré sa uskutoční už túto sobotu o 16:00. Zápas bude možné sledovať naživo na platforme Twitch alebo priamo v Nitre.

O titul majstra SR sa tento rok uchádzajú štyri špičkové tímy: minuloročný víťaz Dynamo Eclot, úradujúci majster Českej republiky Sampi.Tipsport, jeden z najúspešnejších tímov domácej ligy The Prodigies a víťaz online kvalifikácie AVEZ.


Prečítaj si tiež: Majstrovstvá SR v elektronických športoch s CS 2


Okrem napínavých zápasov v CS2 sa v nedeľu uskutoční aj League of Legends showmatch, v ktorom si zmerajú sily tímy influencerov Xnapy a Oskar Barami. Tento exkluzívny súboj štartuje o 10:00 a bude ho možné sledovať priamo v hale M4 alebo online.

Návštevníci Agrokomplexu sa môžu tešiť na bohatý sprievodný program, free-to-play zóny a stretnutia so zaujímavými hosťami. V stánku Slovenskej sporiteľne si budú môcť vyskúšať Drone racing alebo lezeckú stenu. K dispozícii bude aj Laser aréna, virtuálna realita v hernej zóne YGames a zábavný program v stánku CrazyWolf s FiFqom, Haouseekom a FallenReject.

Spoločnosť Fortuna si pre plnoletých fanúšikov pripravila kurzové stávky na priebeh turnaja. Majstrovstvá SR v elektronických športoch prebiehajú v areáli Agrokomplexu v Nitre do 6. októbra 2024. Súčasťou podujatia je aj výstava Autosalón AUTOSHOW Nitra. Viac informácií nájdete na webe ygames.sk a sociálnych sieťach.

Neváhajte a príďte si užiť víkend plný ešportu a zábavy do Nitry!

Ak ťa bavíme, podpor nás a kúp nám pivo za 2€:

Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár